0939-2000123  29.90 kr/min  

Sköna tjejer finns redo för dig dygnet runt!

 
Sandra

Sandra (29 år)

Sandra väntar på ditt samtal. När du vill prata om allt mellan himmel och jord finns hon här för din skull

 
0939-2000123
JOBBAR INTE
551
 
Smsa 551 till 031135600 om du vill prata med mig. Du får då ett SMS när jag jobbar igen. Tjänsten är gratis.
29.90 kr/min
 

Hejsan. Vad kul att du hittat just min profil. Det bästa jag vet är att prata med människor och lära känna nya trevliga personer. Jag är ett litet energiknippe som alltid är glad, energisk, social och har ett hjärta av guld. Jag älskar att träna, äta god mat och ha en rolig stund tillsammans med mina vänner och familj. Jag gillar också att lära känna människor som dig. Med mig kan du prata om allt mellan himmel och jord. Allt stannar här mellan oss. Mina intressen är träning, resor, film, böcker och matlagning. Vad tycker du om för något? Har du något speciellt intresse som du brinner för? Om du känner att du vill prata med någon som är omtänksam och lyhörd så har du hittat helt rätt. Jag bryr mig om hur du har det och om hur du mår och vill dela tankar med dig om allt möjligt. Du får gärna vara skämtsam eller påhittig och om du inte känner för det eller är lite blyg så kan jag vara det istället. Du bestämmer vilket ämne vi ska prata om oavsett om du vill vara skämtsam, allvarlig eller äventyrlig. Hoppas du ringer just mitt nummer. Kram från mig.

Har du talat med Sandra (551)? Skriv gärna ett omdöme om samtalet. Ditt omdöme hjälper andra att välja vem de ska tala med.
Ditt namn:
Ditt omdöme:
SkickaStäng
 


Läsvärda artiklar

Dejt

Dejt

Är det dags för dejt? Slappna av och stressa inte. Ni kommer säkerligen få en riktigt härlig dejt...
 
SophieLEDIG
Sophie (28 år)

Sophie är en kvinna som älskar överraskningar. Hon tycker om att umgås med släkt och...

LillyLEDIG
Lilly (35 år)

Lilly har en förmåga att få andra att skratta och må bra. Det är fart och fläkt över...

 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer