Myshörnan

När du har kurat upp dig i den perfekta myshörnan så passa på att prata med våra fina tjejer

Myshörnan

Du har skapat den perfekta myshörnan i ditt hem, du är nöjd med inredningen och känslan den inger. Tänk dig nu att du är i din hörna och du kan bjuda in någon annan i den, i din perfekta lilla bubbla du skapat. Mysfaktorn blir högre om man umgås med någon man tycker om i denna avslappnande miljö. Bjud in din bästa vän, en kompis eller så kan du ha en trevlig konversation över telefon. Prata med härliga människor som du kan dela allt med, berätta om dina drömmar, mål och framtida resplaner. Prata bort en stund eller två med någon av våra fina tjejer och vem vet, kanske leder det till en riktigt mysig telefondejt.

MartineLEDIG
Martine (44 år)

Martine är en härlig norsk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har...

SophieLEDIG
Sophie (28 år)

Sophie är en kvinna som älskar överraskningar. Hon tycker om att umgås med släkt...

KendraJOBBAR INTE
Kendra (25 år)

Här har du en livsglad och käck tjej som finns här bland alla härliga tjejer som...

EmmaJOBBAR INTE
Emma (33 år)

Emma är en av nattens änglar som finns på myslinjen för att erbjuda dig en mysig...

En myshörna är en plats eller ett rum som har till syfte att öka trivsel enligt svenska akademins ordlista. Ibland kan det även kallas för trivselplats. Vad en myshörna innehåller är väldigt subjektivt och beror på innehavarens intressen, smaker och preferenser. Det viktigaste är att det är en plats för avkoppling och reflektion, avskild från resten av hemmet. Aktiviteterna som kan utföras i en myshörna är lika subjektiva som inredningen. Det vanligaste man använder en myshörna till är att sitta och läsa en bra bok, njuta av en vacker och rogivande utsikt eller föra ett samtal med någon man tycker om.

 

Härliga noveller

Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
 
 
 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_