Teletjejer

Vardagsliv eller kärleksliv, med våra teletjejer kan du prata om allt du känner för

Teletjejer

Har du ännu inte testat på att träffa tjejer över telefon så är det något du bör överväga att prova. Det har blivit väldigt populärt att träffas på detta vis då det är väldigt smidigt, allt du behöver är en telefon. Man kan lära känna varandra och skapa en djup koppling sinsemellan eller så kan ni ha ett lättsamt samtal med skämt och mycket skratt. Våra tjejer finns till för att ge dig sällskap när du känner att du behöver någon att prata med. Du kan öppna upp dig och dela med dig av det du vill till exempel intressen, musik, tv-serier, arbete, böcker, kärlekslivet eller berätta om allt som händer i ditt vardagsliv.

AgnetaLEDIG
Agneta (45 år)

Agneta är en kvinna med stor aptit på livet. Hon är omtänksam och henne kan du prata...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

LisaLEDIG
Lisa (25 år)

Lisa är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social. Hon vill lära...

Ett snabbt, enkelt och smidigt sätt att hitta nya kvinnor att samtala med är via telefon. Sverige har faktiskt den högsta andelen ensamhushåll i världen; 2019 fanns det 1,9 miljoner ensamhushåll. Sverige har med andra ord flest singlar i världen sett till befolkningsmängd. Enligt en svensk rapport som släpptes 2021 har var fjärde svensk dejtat via telefon eller internet det senaste året, och var sjunde av dessa som är i en relation idag har träffat sin partner med dessa metoderna. Det har också visat sig gå snabbare att etablera en relation jämfört med de traditionella metoderna att träffas fysiskt från första början.

 

Härliga noveller

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_