Pratsugen

Är du pratsugen? Våra härliga tjejer väntar och vill gärna ha ett mysigt samtal med dig

Pratsugen

När du känner dig pratsugen och behöver lite sällskap så kan du ringa till våra tjejer. Här hittar du tjejer som älskar att prata i telefon och som alltid är pratsugna. Om du svänger in på hemsidan så kan du se att tjejerna har en bild och en skriven text om sig själva. Du kan välja att prata med vem du vill, samt lyssna på deras inspelade presentationer. På så vis kan du titta, lyssna och läsa innan du bestämmer dig för vem du vill spendera tid med. Utbyt erfarenheter, prata om framtidsplaner, prata om era hobbys eller om era mål och livsdrömmar. Ta kontakt med en fin tjej som är lika pratsugen som du.

LailaLEDIG
Laila (44 år)

Skulle du vilja ringa en tjej som Laila? En pratglad kvinna från Norr hittar du...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

LisaLEDIG
Lisa (25 år)

Lisa är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social. Hon vill lära...

Pratsugen är från början sammansatt av två ord, prat och sugen. Innebörden är enkelt uttryckt en beskrivning av en person som är intresserad av att samtala med andra. Vissa vill prata med andra för att de känner sig ensamma. Andra för att de vill ta till sig information och lära sig saker, medan en del vill prata helt enkelt för att de är sociala eller nyfikna. Idag står mobiltelefoni för den största mängden samtal. 98% av Sveriges befolkning har mobiltelefon och använder den för privata samtal, med ett snitt på 1-6 samtal per dag. Som jämförelse har enbart 24% av befolkningen fast telefoni och siffran fortsätter sjunka i takt med att det analoga telefonnätet avvecklas.

 

Härliga noveller

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_