Telefiket

Bekvämt, smidigt och väldigt roligt, på telefiket kan du mingla med många härliga tjejer

Telefiket

Att besöka ett trevligt café när man ska gå på en dejt med någon för första gången är en väldigt bra idé. Det är en härlig atmosfär och man kan enkelt sätta sig lite avsides så man kan en privat konversation så man kan lära känna varandra. Det brukar vara härlig musik i bakgrunden och det är alltid kul och kika på de andra personerna som finns omkring. Något som kan vara ännu lite bättre dock är att besöka vårt telefik. Du kan ha en härlig dejt över telefon hemifrån. Skapa en härlig stämning i dina skönaste myskläder, sätt dig bekvämt och kontakta våra härliga tjejer, som det finns många att välja av och ta en fika under tiden.

LailaLEDIG
Laila (44 år)

Skulle du vilja ringa en tjej som Laila? En pratglad kvinna från Norr hittar du...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

LisaLEDIG
Lisa (25 år)

Lisa är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social. Hon vill lära...

Nu för tiden sker det mesta digitalt. Att ta en distansfika är en väldigt enkel metod som inte behöver några direkta förberedelser. 98% av Sveriges befolkning har en mobiltelefon eller åtminstone tillgång till en. Dessa fungerar både som sändare och mottagare, och skickar information med radiovågor liknande de som används för radio och TV. Ordet fika har fler betydelser än man kan tro. Det kan avse en varm dryck som kaffe eller te, en kall dryck som saft, att ta en paus för att inta sin varma eller kalla dryck, eller till och med själva pausen i sig. Populärast till fikat är de klassiska småkakorna följt av sockerkaka.

 

Härliga noveller

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_