Teledejt

Oroa dig inte över kläder, plats eller aktivitet, en teledejt kan du ha bekvämt hemifrån

Teledejt

Med fjärilar i magen, nervositet som stiger och lite oro inför hur dejten ska gå så kan man lätt få lite panik. Vilket är helt naturligt, alla kan bli lite pirriga när det kommer till att träffa någon ny person. Har du planerat en tillräckligt bra aktivitet ni ska göra? Är fiket, restaurangen eller biobesöket tillräckligt bra? Vad ska du ha på dig, räcker det med jeans eller ska du köra med något tjusigare? Hos oss behöver du inte känna dig nervös eller blyg. Med en teledejt så kan du släppa all nervositet kring allt sådant som handlar om plats eller kläder. Var dig själv, var avslappnad och ha en mysig dejt över telefon.

EmmaLEDIG
Emma (33 år)

Emma är en av nattens änglar som finns på myslinjen för att erbjuda dig en mysig...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

AnjaLEDIG
Anja (34 år)

Anja är en kvinna som är rolig och älskar att prata i telefon. Hon tycker om att...

MartineLEDIG
Martine (44 år)

Martine är en härlig norsk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har...

Är du osäker på vad du ska säga när du ringer en tjej första gången? Förbered en liten berättelse. Inget påhittat, utan något från verkliga livet. Tänk på några saker som hänt dig idag eller senaste veckan. Försök inte att verka häftig eller imponerande, utan bara något för att få igång samtalet. Ett exempel är att du åt världens godaste pizza häromdagen. Inte bara att den var god, utan att den var grym på en helt ny nivå, med mängder av härliga dofter och smaker. Man kan också förbereda sig genom att ringa en god vän först och bara prata lite trams för att få upp humöret på topp. Slutligen, lyssna på din favoritmusik innan du ringer.

 

Härliga noveller

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_