Erbjudande

Ring gratis i 10 minuter. Ring nattens änglar & prata med tjejer gratis som ny kund

Nya kunder ringer 10 minuter gratis. Gillar du vad du ser? Nu kan du prova gratis och ta reda på varför vi har så många nöjda kunder. Ring 0939-1000123. Ordinarie pris är 29.90 kr/min vilket gör erbjudandet värt 299 kr.

Erbjudandet gäller endast ett samtal och endast nya kunder. Som ny kund räknas den som inte har ringt den tjänst som marknadsförs på www.myslinjen.se efter 31 december 2018.

Kopplas du inte fram till en person så räknas inte gratissamtalet och du kan ringa igen för ditt gratissamtal. Gratisminuter kan inte flyttas från ett samtal till ett annat. Samtalstiden börjar när samtalet kopplas upp och slutar när du kopplar bort samtalet. Det går inte att få gratisminuter om du är kontantkortskund eller kund hos Comviq.

Om samtalet varar 10 minuter eller mindre är hela samtalet gratis. Om samtalet varar längre betalar du endast för de minuter som överstiger 10 minuter. För samtal med gratisminuter tillkommer en vanlig samtalstaxa i de fall din operatör normalt debiterar en vanlig samtalstaxa.

Om du vill ta bort ditt telefonnummer för att sluta få SMS om gratisminuter

klicka här
 
 
 
0939-1000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer