0939-2000123  29.90 kr/min  

Sköna tjejer finns redo för dig dygnet runt!

 

Antidejtingregler

Antidejtingregler, vad är det som gäller egentligen? Borde man följa reglerna som finns? Vad är antidejtingregler?

Antidejtingregler
Antidejtingregler

Det finns många regler att ha i huvudet när man dejtar, så kallat antidejtingregler. Prata inte för mycket om dig själv, prata inte om dina ex, var inte för framfusig, och berätta inte vem du röstar på om du inte är kille och röstar på FI (ger pluspoäng). När första dejten väl är avklarad gäller fortfarande de gamla antidejtingregler men också nya regler som uppkommer först efter första dejten börjar gälla. 

Såsom: Vänta prick tre dagar innan du ringer dejten, bli mer personlig men våga fortfarande inte nämna dina gamla flickvänner eller pojkvänner vid namn. Undvik fortfarande att prata om horisontell rumba men våga ändå vara lite flirtig.

Att komma ihåg alla antidejtingregler och följa dem är inte bara energikrävande utan också väldigt onödigt, menar jag. Jag är en tjugosexårig kvinna som tills nyligen gick på dejter oftare än Lady Gaga går till frisören, och jag har precis lärt mig att regler och antidejtingregler är för amatörer. Jo, men så är det faktiskt. 

Vill du verkligen fånga en pojkvän eller en flickvän, så är det absolut bästa du kan göra att göra det du känner för. Vill du ringa dejten dagen efter, gör det. Vill du berätta hur mycket du tjänar och att du röstar på moderaterna, gör det. Förr eller senare kommer ditt rätta jag fram, och då är det bra om differensen mellan ditt riktiga jag och ditt förställda jag är så liten som möjligt.

Till skillnad från högst o-juridiska dejtingregler och antidejtingregler anser jag att något som faktiskt ÄR viktigt att komma ihåg, är att hur gärna du än vill bli omtyckt och uppskattad på din dejt, så är det vad du tycker om personen du dejtar som är absolut viktigast. Detta är viktig information att komma ihåg fram för allt svenska tjejer, då många svenska tjejer har en tendens att bry sig så mycket om vad andra tycker om dem att de glömmer bort vad de egentligen tycker om andra. 

Kom därför ihåg snygga tjejer, att om killen du dejtar inte är schysst nog mot dig, så ska du bryta upp. Du är värd att vara med en kille som uppskattar dig och passar din personlighet. Och faktiskt är även den oschyssta killen värd att vara med en tjej som passar honom, dvs. en sadomasochist.

Till alla ständiga singlar som förlorat hoppet om en framtid inkluderande tacomys och bråk om ej nedlagda toalettsistar, vill jag citera låten du lärde dig på kyrkans barntimmar när du var liten: "Du vet väl om att du är värdefull? Att du är viktig här och nu? Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du”. 

Jag vill att denna låt ska påminna dig om att du räcker som du är, och att du inte ska ändra dig för någon annans skull. Om du fortsätter vara dig själv, så kommer du förr eller senare träffa den hane, hona, henom, eller bae, som är den rätta för dig. När du väl gör det så slipper du tänka på allt som har med antidejtingregler att göra.

 
 

SophieLEDIG
Sophie (28 år)

Sophie är en kvinna som älskar överraskningar. Hon tycker om att umgås med släkt och...

NadiaLEDIG
Ny! Nadia (38 år)

Nadia är en jättetrevlig tjej som älskar att prata i telefonen. Hon är kärleksfull och...

MarlenLEDIG
Marlen (31 år)

Vill du lära känna en norsk ung kvinna som har aptit på livet. Hon är en person som du...

Läsvärda artiklar

Dejt

Dejt

Är det dags för dejt? Slappna av och stressa inte. Ni kommer säkerligen få en riktigt härlig dejt...
 
En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat attraherar många kvinnor. Den man som har unika "det", är det viktigaste för...
 
Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam, vi finns här för...
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer