Antidejtingregler

Antidejtingregler, vad är det som gäller egentligen? Borde man följa reglerna som finns? Vad är antidejtingregler?

Antidejtingregler
Antidejtingregler

Det finns många regler att ha i huvudet när man dejtar, så kallat antidejtingregler. Prata inte för mycket om dig själv, prata inte om dina ex, var inte för framfusig, och berätta inte vem du röstar på om du inte är kille och röstar på FI (ger pluspoäng). När första dejten väl är avklarad gäller fortfarande de gamla antidejtingregler men också nya regler som uppkommer först efter första dejten börjar gälla.

Såsom, vänta prick tre dagar innan du ringer dejten, bli mer personlig men våga fortfarande inte nämna dina gamla flickvänner eller pojkvänner vid namn. Undvik fortfarande att prata om horisontell rumba men våga ändå vara lite flirtig.

Att komma ihåg alla antidejtingregler och följa dem är inte bara energikrävande utan också väldigt onödigt, menar jag. Jag är en tjugosexårig kvinna som tills nyligen gick på dejter oftare än Lady Gaga går till frisören, och jag har precis lärt mig att regler och antidejtingregler är för amatörer. Jo, men så är det faktiskt.

Vill du verkligen fånga en pojkvän eller en flickvän, så är det absolut bästa du kan göra att göra det du känner för. Vill du ringa dejten dagen efter, gör det. Vill du berätta hur mycket du tjänar och att du röstar på moderaterna, gör det. Förr eller senare kommer ditt rätta jag fram, och då är det bra om differensen mellan ditt riktiga jag och ditt förställda jag är så liten som möjligt.

Till skillnad från högst o-juridiska dejtingregler och antidejtingregler anser jag att något som faktiskt är viktigt att komma ihåg, är att hur gärna du än vill bli omtyckt och uppskattad på din dejt, så är det vad du tycker om personen du dejtar som är absolut viktigast. Detta är viktig information att komma ihåg fram för allt svenska tjejer, då många svenska tjejer har en tendens att bry sig så mycket om vad andra tycker om dem att de glömmer bort vad de egentligen tycker om andra.

Kom därför ihåg snygga tjejer, att om killen du dejtar inte är schysst nog mot dig, så ska du bryta upp. Du är värd att vara med en kille som uppskattar dig och passar din personlighet. Och faktiskt är även den oschyssta killen värd att vara med en tjej som passar honom, dvs. en sadomasochist.

Till alla ständiga singlar som förlorat hoppet om en framtid inkluderande tacomys och bråk om ej nedlagda toalettsistar, vill jag citera låten du lärde dig på kyrkans barntimmar när du var liten: "Du vet väl om att du är värdefull? Att du är viktig här och nu? Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du”.

Jag vill att denna låt ska påminna dig om att du räcker som du är, och att du inte ska ändra dig för någon annans skull. Om du fortsätter vara dig själv, så kommer du förr eller senare träffa den hane, hona, henom, eller bae, som är den rätta för dig. När du väl gör det så slipper du tänka på allt som har med antidejtingregler att göra.

 
 

EmmaLEDIG
Emma (33 år)

Emma är en av nattens änglar som finns på myslinjen för att erbjuda dig en mysig...

FannyLEDIG
Fanny (19 år)

Fanny är en ung kvinnan med hjärtat på rätt ställe. Med henne kan du både skratta och...

NettanLEDIG
Nettan (35 år)

Nettan är en kvinna som älskar livet. Hon har ett stort hjärta och vill alltid allas...

KajsaLEDIG
Kajsa (48 år)

Kajsa älskar att prata och hon tycker om att ha långa djupa samtal som handlar om...

Härliga noveller

Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck vad gör du? Ta hand om dig själv. Sitt inte och dega ihop där...
 
Att ragga via telefon

Att ragga via telefon

Att ragga via telefon är det något som du gör? När jag växte upp så hade vi inte dator eller...
 
Raggningsknep för killar

Raggningsknep för killar

Här får du raggningsknep för killar. Raggar du på tjejer genom att säga något som ”Tjena kexet! Står du här och...
 
 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_