KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-2000123  29.90 kr/min  

Ring vår hotline linje24 timmar om dygnet! Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

 

Antidejtingregler

Antidejtingregler, vad är det som gäller egentligen? Borde man följa reglerna som finns? Läs mer om antidejtingregler här


Antidejtingregler
Antidejtingregler

Det finns många regler att ha i huvudet när man dejtar. Prata inte för mycket om dig själv, prata inte om dina ex, var inte för framfusig, och berätta inte vem du röstar på om du inte är kille och röstar på FI (ger pluspoäng). När första dejten väl är avklarad gäller fortfarande de gamla reglerna men också nya regler som uppkommer först efter första dejten börjar gälla. 

Såsom: Vänta prick tre dagar innan du ringer dejten, bli mer personlig men våga fortfarande inte nämna dina gamla flickvänner eller pojkvänner vid namn. Undvik fortfarande att prata om horisontell rumba men våga ändå vara lite flirtig.

Att komma ihåg alla regler och följa dem är inte bara energikrävande utan också väldigt onödigt, menar jag. Jag är en tjugosexårig kvinna som tills nyligen gick på dejter oftare än Lady Gaga går till frisören, och jag har precis lärt mig att regler är för amatörer. Jo, men så är det faktiskt. 

Vill du verkligen fånga en pojkvän eller en flickvän, så är det absolut bästa du kan göra att göra det du känner för. Vill du ringa dejten dagen efter, gör det. Vill du berätta hur mycket du tjänar och att du röstar på moderaterna, gör det. Förr eller senare kommer ditt rätta jag fram, och då är det bra om differensen mellan ditt riktiga jag och ditt förställda jag är så liten som möjligt.

Till skillnad från högst o-juridiska dejtingregler anser jag att något som faktiskt ÄR viktigt att komma ihåg, är att hur gärna du än vill bli omtyckt och uppskattad på din dejt, så är det vad du tycker om personen du dejtar som är absolut viktigast. Detta är viktig information att komma ihåg fram för allt svenska tjejer, då många svenska tjejer har en tendens att bry sig så mycket om vad andra tycker om dem att de glömmer bort vad de egentligen tycker om andra. 

Kom därför ihåg snygga tjejer, att om killen du dejtar inte är schysst nog mot dig, så ska du bryta upp. Du är värd att vara med en kille som uppskattar dig och passar din personlighet. Och faktiskt är även den oschyssta killen värd att vara med en tjej som passar honom, dvs. en sadomasochist.

Är du pratsugen och vill diskutera mer dejting och dejtingtips med snygga tjejer? Ring då snygga tjejer på någon av deras linje24 timmar om dygnet här på ringkontakt. Vi vet att alla snygga tjejer som finns här är inloggade här för att de vill prata med en pratsugen kille eller tjej. 

Telefonnummer till tjejer hittar du under tjejernas profiler. De nattens änglar, både vackra utländska tjejer och svenska tjejer, som hänger på heta linjen vet hur kvinnor vill bli behandlade under dejter, och de hjälper gärna till att skola dig till en bättre gentleman.

Till alla ständiga singlar som förlorat hoppet om en framtid inkluderande tacomys och bråk om ej nedlagda toalettsistar, vill jag citera låten du lärde dig på kyrkans barntimmar när du var liten: "Du vet väl om att du är värdefull? Att du är viktig här och nu? Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du”. 

Jag vill att denna låt ska påminna dig om att du räcker som du är, och att du inte ska ändra dig för någon annans skull. Om du fortsätter vara dig själv, så kommer du förr eller senare träffa den hane, hona, henom, eller bae, som är den rätta för dig.

Om du vill prata om "Antidejtingregler " kan du ringa någon av oss:

MaggieLedig
Ny! Maggie (35 år)

Maggie är en härlig dansk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även...

VanessaLedig
Ny! Vanessa (35 år)

Vanessa är en kvinna med ett stort hjärta. Hon har humor och hennes skratt smittar av...

MarlenLedig
Marlen (31 år)

Vill du lära känna en norsk ung kvinna som har aptit på livet. Hon är en person som du...

ClaraLedig
Ny! Clara (26 år)

Clara är en härlig norsk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7551 visningar

När tjejen dumpat dig för Martin Björck vad gör du? När tjejen dumpat dig så ta hand om dig själv. Sitt inte och dega ihop där hemma

 
När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8864 visningar

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam. När självkänslan förstör ens kärleksliv ring in.

 
Hjärtformad choklad till pojkvän

Hjärtformad choklad till pojkvän

7929 visningar

Hjärtformad choklad till pojkvän fungerar inte som födelsedagspresent. Köper du hjärtformad choklad till pojkvän så förvänta dig inget stort tillbaka

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar