Att ragga via telefon

Att ragga via telefon är det något som du gör? När jag växte upp så hade vi inte dator eller mobiltelefon

Att ragga via telefon
Att ragga via telefon

När jag då hade lust till att ragga på någon så var jag tvungen att göra det personligen. Detta var alltid nervöst och det var sällan det blev någon hotline.

När internet kom så kom även chatt. Där kunde man sitta 24 timmar i sträck och prata med alla möjliga personer. Vad jag kom ihåg från detta är att man aldrig hamnade på någon snuskig linje med varandra. Det blev aldrig någon lust som väcktes. Nu finns det massor med hemsidor för just dejting på internet och många använder även facebook eller twitter. Men det finns faktiskt något ganska nytt i din mobiltelefon och att ragga via telefon har blivit allt vanligare.

Det finns flera olika appar till din mobil som du kan skapa en profil på om du har lust. Dessa appar gör att du kan se andra som finns med på denna app med en profil. Om du då får lust att prata med denna person så kan du skicka en förfrågan. Personen i fråga får då göra ett val om den vill chatta med dig eller inte. Skulle den personen ha lust till det så kan ni börja chatta med varandra i appen. Detta kan leda till att ni får kontakt via denna app och ni lär känna varandra lite bättre. På detta sätt kan ni bestämma er för en dejt om ni har lust till det.

Jag skulle tro att detta kan vara en jättebra app för alla som har svårt med att hitta någon. Det kan även hjälpa dig få telefonnummer till personer och att ragga via telefon. Man skulle även kunna kalla detta för nya sortens teletjejer och telekillar. Det som är mest annorlunda är att både tjejen och killen får välja om de har lust till att ha kontakt eller inte. Appen är också utformad så att den ger bara förslag på personer i din närhet.

Har du svårt för att få nummer till tjejer eller om du inte vågar ringa tjejer så kan jag rekommendera detta till dig. Har du lust att prova så gör det för det här är nog den nya heta linjen där många av nattens änglar finns. Den nya tidens tele tjejer. Att ragga via telefon har aldrig varit enklare än vad det är nu.

 
 

AgnetaLEDIG
Agneta (45 år)

Agneta är en kvinna med stor aptit på livet. Hon är omtänksam och henne kan du prata...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

LisaLEDIG
Lisa (25 år)

Lisa är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social. Hon vill lära...

Härliga noveller

Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck vad gör du? Ta hand om dig själv. Sitt inte och dega ihop där...
 
Antidejtingregler

Antidejtingregler

Antidejtingregler, vad är det som gäller egentligen? Borde man följa reglerna som finns? Vad är...
 
Raggningsknep för killar

Raggningsknep för killar

Här får du raggningsknep för killar. Raggar du på tjejer genom att säga något som ”Tjena kexet! Står du här och...
 
 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_