Nummer till tjejer

Ibland kan det vara knepigt att få tag på nummer till tjejer men inte här hos oss, här är det lätt

Nummer till tjejer

Är du sugen på att få tag i nummer till tjejer så att du kan ha trevliga samtal? Kanske har du testat att få nummer när du varit ute på krogen, varit ute på någon rolig aktivitet eller har du kanske gått fram till någon i mataffären? Att fråga efter en persons telefonnummer över internet är ganska vanligt, men det kan vara väldigt nervöst, även om det är bakom en skärm man sitter. Här hos oss har vi gjort det väldigt enkelt för att du ska hitta en tjej du kan prata med. Du kan se deras bilder och lyssna på de inspelade presentationer som finns. Hitta en härlig tjej som du kan prata bort en kväll med över telefon och ha en riktigt rolig stund tillsammans.

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

AnjaLEDIG
Anja (34 år)

Anja är en kvinna som är rolig och älskar att prata i telefon. Hon tycker om att...

MartineLEDIG
Martine (44 år)

Martine är en härlig norsk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har...

KendraJOBBAR INTE
Kendra (25 år)

Här har du en livsglad och käck tjej som finns här bland alla härliga tjejer som...

Det finns många studier om dejting och hur man får en eventuell partner att bli intresserad av en, men hur får man nummer till tjejer? En stor amerikansk studie har följande resultat. Först bör man tänka på om man vill ha tjejens nummer. Vad är målet? Välj rätt tid för att be om det. Inte i slutet av en konversation som man kan tro, utan när samtalet går som bäst. Lämna över din telefon och be henne lägga in sitt nummer åt dig. När hon lägger in det kan man även föreslå en plats, tid eller aktivitet för att bilda en uppfattning om vad hon gillar. Om tjejen är obekväm med att lämna ut sitt nummer, föreslå att ni lägger till varandra på social media och försök igen senare.

 

Härliga noveller

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_