Snack24

Snack24, när du vill prata med nya härliga människor och ha en riktigt rolig stund över telefon

Snack24

Är du på jakt efter att utöka din vänskapskrets och skaffa dig nya bekantskaper? Hos oss finns det många fina människor du kan prata med, lära känna och ha en rolig stund tillsammans med. Prata med den första bästa eller välj ut vem du vill kopplas ihop med. Du kan lyssna på deras röst, läsa deras presentation och kika på deras bild, kanske du fastnar för någon speciell? Prata om det du känner för, ha djupa konversationer eller lättsamma samtal. Har du något speciellt du vill få ut så lätta på ditt hjärta, berätta hur du känner och tänker. Ställ frågor och lär känna nya härliga människor som finns tillgängliga här för dig.

AnjaLEDIG
Anja (34 år)

Anja är en kvinna som är rolig och älskar att prata i telefon. Hon tycker om att...

MartineLEDIG
Martine (44 år)

Martine är en härlig norsk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har...

KendraJOBBAR INTE
Kendra (25 år)

Här har du en livsglad och käck tjej som finns här bland alla härliga tjejer som...

EmmaJOBBAR INTE
Emma (33 år)

Emma är en av nattens änglar som finns på myslinjen för att erbjuda dig en mysig...

Det är allmänt känt att människan generellt är en social varelse som behöver samröre med andra för att trivas och må bra. En viktig del i detta är samtal med andra, att prata av sig och dela med sig av tankar och funderingar. Ett vanligt svenskt slangord för detta är snacka. Detta kan man göra på många olika sätt, exempelvis genom att träffas och ta en fika, chatta, eller prata i telefon. Siffran två har många betydelser i olika läror, men gemensamt för alla är att två representerar passion, självförtroende och livsglädje. Siffran fyra i sin tur brukar representera gemenskap, känslor och harmoni.

 

Härliga noveller

Raggningsknep för killar

Raggningsknep för killar

Här får du raggningsknep för killar. Raggar du på tjejer genom att säga något som ”Tjena kexet! Står du här och...
 
 
 
 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_