Snack24

Snack24, när du vill prata med nya härliga människor och ha en riktigt rolig stund över telefon

Snack24

Är du på jakt efter att utöka din vänskapskrets och skaffa dig nya bekantskaper? Hos oss finns det många fina människor du kan prata med, lära känna och ha en rolig stund tillsammans med. Prata med den första bästa eller välj ut vem du vill kopplas ihop med. Du kan lyssna på deras röst, läsa deras presentation och kika på deras bild, kanske du fastnar för någon speciell? Prata om det du känner för, ha djupa konversationer eller lättsamma samtal. Har du något speciellt du vill få ut så lätta på ditt hjärta, berätta hur du känner och tänker. Ställ frågor och lär känna nya härliga människor som finns tillgängliga här för dig.

LailaJOBBAR INTE
Laila (44 år)

Skulle du vilja ringa en tjej som Laila? En pratglad kvinna från Norr hittar du...

AgnetaJOBBAR INTE
Agneta (45 år)

Agneta är en kvinna med stor aptit på livet. Hon är omtänksam och henne kan du prata...

MajaJOBBAR INTE
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

CamillaJOBBAR INTE
Camilla (52 år)

Här har du hittat till en härlig, mogen kvinna bland alla tjejer som finns. Hon har...

Det är allmänt känt att människan generellt är en social varelse som behöver samröre med andra för att trivas och må bra. En viktig del i detta är samtal med andra, att prata av sig och dela med sig av tankar och funderingar. Ett vanligt svenskt slangord för detta är snacka. Detta kan man göra på många olika sätt, exempelvis genom att träffas och ta en fika, chatta, eller prata i telefon. Siffran två har många betydelser i olika läror, men gemensamt för alla är att två representerar passion, självförtroende och livsglädje. Siffran fyra i sin tur brukar representera gemenskap, känslor och harmoni.

 

Härliga noveller

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_