Prata med tjejer

Trevliga, charmiga och med härliga personligheter, kontakta och prata med tjejer här hos oss

Prata med tjejer

Att prata med människor och vara social tycker de flesta om och att prata med tjejer kan vara väldigt trevligt. Speciellt om det är någon som man tycker är attraktiv, trevlig och har en härlig personlighet. När kemin stämmer bra mellan er och konversationen flyter på smidigt, då vet man att man har hittat en person som kan bli en bra vän eller kanske till och med någon man kan dejta. Hos oss kan du hitta många söta, charmiga och pratglada tjejer att prata med. Många tycker att det är mycket lättare att ta kontakt med en tjej över telefon än att gå fram till någon i en bar, på biblioteket eller på ett fik till exempel.

AgnetaLEDIG
Agneta (45 år)

Agneta är en kvinna med stor aptit på livet. Hon är omtänksam och henne kan du prata...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

LisaLEDIG
Lisa (25 år)

Lisa är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social. Hon vill lära...

Att prata med tjejer kan verka svårt men är lättare än man tror. Moderna studier visar att taktiken för framgång är först att se till så du har bra täckning så samtalet inte bryts. Håll samtalet lätt och glatt så att den andra känner att du tycker om att prata med just henne. Svara inte bara på hennes frågor utan se till att ställa egna för att visa att du är intresserad. Ge långa svar på hennes frågor för att avslöja information om dig själv. Slutligen, gör inte andra saker under tiden ni pratar, som att tugga tuggummi, spola på toaletten, titta på TV eller liknande, utan visa att du är fokuserad enbart på samtalet.

 

Härliga noveller

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_