Drömdejten

Gå på telefondejt med våra tjejer eller låt dem hjälpa dig att planera den perfekta drömdejten

Drömdejten

Var det länge sedan du gick på en riktigt trevlig dejt? Har du planerat in en dejt men du kanske inte riktigt vet vad för något ni ska göra? Våra tjejer kan hjälpa dig med idéer och förslag så att du lättare kan planera den perfekta drömdejten. Eller varför inte ha en dejt över telefon? Det finns många trevliga och härliga tjejer här som du kan prata med när du än vill och har tid. Lär känna varandra, dela upplevelser och erfarenheter och ha kul tillsammans när ni berättar om roliga incidenter. En drömdejt bör innehålla mycket skratt och härligt mysiga känslor, vilket du kan få uppleva här hos oss.

SophieLEDIG
Sophie (28 år)

Sophie är en kvinna som älskar överraskningar. Hon tycker om att umgås med släkt och...

LailaJOBBAR INTE
Laila (44 år)

Skulle du vilja ringa en tjej som Laila? En pratglad kvinna från Norr hittar du...

AgnetaJOBBAR INTE
Agneta (45 år)

Agneta är en kvinna med stor aptit på livet. Hon är omtänksam och henne kan du prata...

MajaJOBBAR INTE
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

En drömdejt, en perfekt träff. Det finns många studier kring detta ämne. Det de flesta studier har gemensamt är att vissa aktiviteter ökar chansen för en lyckad dejt medan andra har mindre chans att lyckas. Alla människor behöver äta och överst på listan över lyckade aktiviteter är att dela en måltid. Antingen på restaurang eller att man lagar en god middag hemma. Det lämnar gott om utrymme för konversation så att man lär känna varandra. Mindre lyckade aktiviteter är att träffas på tysta eller stela ställen såsom ett bibliotek eller en biograf där man sitter i mörker och inte kan samtala ordentligt.

 

Härliga noveller

Antidejtingregler

Antidejtingregler

Antidejtingregler, vad är det som gäller egentligen? Borde man följa reglerna som finns? Vad är...
 
 
 
 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_