Dejtlinjen

Snacka bort en timme eller två med våra trevliga, pratglada och charmiga tjejer här på dejtlinjen

Dejtlinjen

Att gå på en dejt kan vara allt ifrån väldigt trevligt, nervkittlande till väldigt nervöst. Det finns något som är betydligt lättare och mer avslappnande, vilket är att ha en telefondejt. Du behöver inte oroa dig för om du har de rätta kläderna på dig, var ni ska träffas någonstans eller om du råkar spilla på dig under en måltid. En dejt över telefonen kan du ha var som helst, hemma eller ute på språng spelar ingen roll. Du kan prata om det du känner för och ni kan lära känna varandra precis som man gör på en dejt ansikte mot ansikte. Är du nyfiken och sugen på att prata med trevliga och charmiga tjejer så bör du absolut testa på en dejt med någon av våra tjejer.

LinnéaLEDIG
Linnéa (35 år)

Linnéa är en kvinna som man kan prata om vad som helst med. Hon är omtänksam, ärlig...

MartineLEDIG
Martine (44 år)

Martine är en härlig norsk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har...

KendraJOBBAR INTE
Kendra (25 år)

Här har du en livsglad och käck tjej som finns här bland alla härliga tjejer som...

EmmaJOBBAR INTE
Emma (33 år)

Emma är en av nattens änglar som finns på myslinjen för att erbjuda dig en mysig...

Dejting, eller egentligen dating, är en term från Amerika som beskriver ett stadie i en romantisk relation där två individer utför en aktivitet tillsammans. Aktiviteten har oftast som syfte att utvärdera varandra och potentialen som partner i ett framtida förhållande. Den tidigaste användningen av ordet dejting publicerades i tidningen The Chicago Record av kolumnisten George Ade år 1896. Ordet användes där för att beskriva en offentlig uppvaktning där en man och kvinna träffades ute i allmänheten istället för ett mer privat möte i den enas hem. I vår tid är det även vanligt med en dejt över telefon eller virtuellt genom dator, surfplatta eller olika appar.

 

Härliga noveller

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_