Dejtlinjen

Snacka bort en timme eller två med våra trevliga, pratglada och charmiga tjejer här på dejtlinjen

Dejtlinjen

Att gå på en dejt kan vara allt ifrån väldigt trevligt, nervkittlande till väldigt nervöst. Det finns något som är betydligt lättare och mer avslappnande, vilket är att ha en telefondejt. Du behöver inte oroa dig för om du har de rätta kläderna på dig, var ni ska träffas någonstans eller om du råkar spilla på dig under en måltid. En dejt över telefonen kan du ha var som helst, hemma eller ute på språng spelar ingen roll. Du kan prata om det du känner för och ni kan lära känna varandra precis som man gör på en dejt ansikte mot ansikte. Är du nyfiken och sugen på att prata med trevliga och charmiga tjejer så bör du absolut testa på en dejt med någon av våra tjejer.

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

EmmaLEDIG
Emma (33 år)

Emma är en av nattens änglar som finns på myslinjen för att erbjuda dig en mysig...

NettanLEDIG
Nettan (35 år)

Nettan är en kvinna som älskar livet. Hon har ett stort hjärta och vill alltid allas...

FannyLEDIG
Fanny (19 år)

Fanny är en ung kvinnan med hjärtat på rätt ställe. Med henne kan du både skratta och...

Dejting, eller egentligen dating, är en term från Amerika som beskriver ett stadie i en romantisk relation där två individer utför en aktivitet tillsammans. Aktiviteten har oftast som syfte att utvärdera varandra och potentialen som partner i ett framtida förhållande. Den tidigaste användningen av ordet dejting publicerades i tidningen The Chicago Record av kolumnisten George Ade år 1896. Ordet användes där för att beskriva en offentlig uppvaktning där en man och kvinna träffades ute i allmänheten istället för ett mer privat möte i den enas hem. I vår tid är det även vanligt med en dejt över telefon eller virtuellt genom dator, surfplatta eller olika appar.

 

Härliga noveller

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_