Information

Hur tjänsten fungerar och vad det kostar

Våra tjejer finns här 24 timmar om dygnet, tillgängliga från bekvämligheten av sina egna hem. Vår tjänst är kvalitetsgodkänd. Alla samtal mellan dig och tjejen är konfidentiella.

Ring 0939-2000123 så får du tydliga instruktioner om hur du går tillväga. Tryck 1 för att kopplas till första lediga person. Tryck 2 för att lyssna på presentationer. Tryck 3 för att välja vem du vill prata med.

Tryck på 9 när som helst under samtalet med tjejen för att återgå till huvudmenyn. Om tjejen du vill prata med är offline kan du använda vår "pingtjänst" gratis. Du skickar helt enkelt ett SMS med tjejens nummer till 031135600. Du får ett SMS när hon har loggat in.

Samtal kostar 29.90 kr/min. Du debiteras från det att samtalet kopplas upp tills du kopplar bort samtalet. Om din operatör normalt tar ut en vanlig samtalstaxa läggs en sådan samtalstaxa till. Kostnaden läggs på din telefonräkning.

Samtalet avbryts normalt automatiskt av telebolaget efter cirka 50 minuter. Du är då välkommen att ringa tillbaka. Om ett samtal avbryts och du ringer tillbaka inom 2 minuter kopplas du direkt till samma tjej.

Du måste vara över 18 år för att använda våra tjänster och telefonabonnemanget måste stå i ditt namn, alternativt måste du ha tillstånd från den som äger telefonabonnemanget för att ringa. Det finns ingen ångerrätt på denna typ av tjänster. Alla samtal betraktas som underhållning. Vi använder stockbilder/arkivbilder som vi köper licensen för från bildbyråer.

Du når vår kundtjänst på help@myslinjen.se. På vardagar 09-17 kan du även ringa oss på 0660-660020. Om vi är upptagna kan du lämna ditt telefonnummer, namn och ärende så återkommer vi till dig inom kort.

Red Hat Holdings Limited, Evangelistrias 10, Levanco Tower 1, Office 601, 3031, Limassol, Cypern.

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_