KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-2000123  29.90 kr/min  

Ring vår hotline linje24 timmar om dygnet! Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck vad gör du? När tjejen dumpat dig så ta hand om dig själv. Sitt inte och dega ihop där hemma


När tjejen dumpat dig för Martin Björck
När tjejen dumpat dig för Martin Björck

Har du följt föregående artikels tips men tror fortfarande att ditt liv är slut för att ditt ex dumpat dig för Martin Björck? Då kan jag berätta för dig att du har fel. De flesta svenska tjejer kommer någon gång i sitt liv dumpa sin pojkvän till förmån för Martin Björck, men som tur är kommer de allra flesta av dessa pojkvänner klara av att gå vidare. Nedan får du tips på hur du läker ditt hjärta undertiden Martin Björck gör skavsår i din flickvän.

Utnyttja dina vänner. Inte enbart sexuellt, utan också för muntligt stöd. Berätta för dem att du var där när deras mamma gick bort i cancer så nu får de vara där för dig. Dessutom var deras mamma skitgammal, typ 55, så det du går igenom är ju mycket värre.

Gör som Björn Gustafsson och fokusera på allt du kan göra nu som du inte kan göra när du är i ett förhållande. Äta röd gröt t.ex. Eller göra jättestarka röror med senap, chilisås och wasabi och spara i kylen i flera veckor. När gick du förresten tre månader utan att göra rent toalettklosetten senast? Nu är det dags att göra det igen.

Ta hand om dig själv. Återigen, inte enbart sexuellt, utan också utseendemässigt. Är du fattig men energisk kan du börja göra armhävningar hemma och bli fit lagom till sommaren. Är du rik men lat kan du göra som de gör i USA och operera in både biceps och bröstmuskler i din taniga kropp. (Jag har för mig att det finns en kille i Stockholm som heter typ Dr. Mengele som ska vara bra på sådant.)

Var sista kunden i en bokaffär och handla massa självhjälpsböcker utan att någon annan kund ser dig. Om du tycker det är pinsamt att kassörskan listar ut att du blivit dumpad kan du sno några självhjälpsböcker på biblioteket istället. Kom dock ihåg att skänka samma summa pengar du stjäl böcker på biblioteket för till röda korset. (Det är dumt att inte samla på sig i alla fall lite karma, om nu buddisterna visar sig ha rätt på slutet.)

Starta projekt och fullfölj dem. Vill du se alla Bergmans filmer? Nu är det dags. Är du likt jag Travoltas största fan? Vet du att han gjort långt över femtio rullar? Bestäm dig för att hyra dem alla. Kanske vill du bli lika bra som Justin Timberlake på ”single ladies dansen”? Alternativt lika dålig som Lasse Brandeby på rumba? Det finns ingen bättre tid än nu. En bra dansös fångar dessutom lätt snygga tjejer och är du pratsugen så är dans ett lätt ämne att inleda en konversation om.

Bli Den Mest Aktiva Medlemmen Någonsin För All Framtid på bodycontact. Då kommer du garanterat inte ha tid att sitta och snyfta i och lukta på gamla tröjor. Och som vi inte brukar säga, men kanske kommer säga i framtiden: ”på bodycontact finns det alltid någon med större lusta än du”.

Om du trots ovan tips fortfarande känner dig nere över ett krossat förhållande och behöver stöd från snygga tjejer eller telefon-tjejer, så vet jag hur du ska gå tillväga: Ring snygga tjejer och flirta, skratta och glöm bort dina sorger. Jag vet att alla telefon-tjejer på myslinjen vill prata med en pratsugen kille eller tjej och du kommer garanterat må bättre efter pratstunden.

Om du vill prata om "När tjejen dumpat dig för Martin Björck" kan du ringa någon av oss:

LynetteLedig
Lynette (50 år)

Lynette är en riktigt härlig tjej som man kan samtala med om allt. Hon har nära till...

LisaLedig
Lisa (25 år)

Lisa är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social. Hon vill lära...

MajaLedig
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

MaggieLedig
Ny! Maggie (35 år)

Maggie är en härlig dansk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Antidejtingregler

Antidejtingregler

6853 visningar

Antidejtingregler, vad är det som gäller egentligen? Borde man följa reglerna som finns? Läs mer om antidejtingregler här

 
När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8864 visningar

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam. När självkänslan förstör ens kärleksliv ring in.

 
Hjärtformad choklad till pojkvän

Hjärtformad choklad till pojkvän

7928 visningar

Hjärtformad choklad till pojkvän fungerar inte som födelsedagspresent. Köper du hjärtformad choklad till pojkvän så förvänta dig inget stort tillbaka

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar