0939-2000123  29.90 kr/min  

Sköna tjejer finns redo för dig dygnet runt!

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck vad gör du? Ta hand om dig själv. Sitt inte och dega ihop där hemma

När tjejen dumpat dig för Martin Björck
När tjejen dumpat dig för Martin Björck

Har du följt föregående artikels tips men tror fortfarande att ditt liv är slut för när tjejen dumpat dig för Martin Björck så tog allt slut? Då kan jag berätta för dig att du har fel. De flesta svenska tjejer kommer någon gång i sitt liv dumpa sin pojkvän till förmån för Martin Björck, men som tur är kommer de allra flesta av dessa pojkvänner klara av att gå vidare. Nedan får du tips på hur du läker ditt hjärta när tjejen dumpat dig för Martin Björck.

Utnyttja dina vänner. Inte enbart sexuellt, utan också för muntligt stöd. Berätta för dem att du var där när deras mamma gick bort i cancer så nu får de vara där för dig. Dessutom var deras mamma skitgammal, typ 55, så det du går igenom är ju mycket värre.

Gör som Björn Gustafsson och fokusera på allt du kan göra nu som du inte kan göra när du är i ett förhållande. Äta röd gröt t.ex. Eller göra jättestarka röror med senap, chilisås och wasabi och spara i kylen i flera veckor. När gick du förresten tre månader utan att göra rent toalettklosetten senast? Nu är det dags att göra det igen.

Ta hand om dig själv. Återigen, inte enbart sexuellt, utan också utseendemässigt. Är du fattig men energisk kan du börja göra armhävningar hemma och bli fit lagom till sommaren. Är du rik men lat kan du göra som de gör i USA och operera in både biceps och bröstmuskler i din taniga kropp. (Jag har för mig att det finns en kille i Stockholm som heter typ Dr. Mengele som ska vara bra på sådant.)

Var sista kunden i en bokaffär och handla massa självhjälpsböcker utan att någon annan kund ser dig. Om du tycker det är pinsamt att kassörskan listar ut att du blivit dumpad kan du sno några självhjälpsböcker på biblioteket istället. Kom dock ihåg att skänka samma summa pengar du stjäl böcker på biblioteket för till röda korset. (Det är dumt att inte samla på sig i alla fall lite karma, om nu buddisterna visar sig ha rätt på slutet.)

Starta projekt och fullfölj dem. Vill du se alla Bergmans filmer? Nu är det dags. Är du likt jag Travoltas största fan? Vet du att han gjort långt över femtio rullar? Bestäm dig för att hyra dem alla. Kanske vill du bli lika bra som Justin Timberlake på ”single ladies dansen”? Alternativt lika dålig som Lasse Brandeby på rumba? Det finns ingen bättre tid än nu. En bra dansös fångar dessutom lätt snygga tjejer och är du pratsugen så är dans ett lätt ämne att inleda en konversation om.

När tjejen dumpat dig för Martin Björck vad gör du då? Degar ihop hemma eller tar tag i livet?

 
 

MarlenLEDIG
Marlen (31 år)

Vill du lära känna en norsk ung kvinna som har aptit på livet. Hon är en person som du...

SandraLEDIG
Sandra (29 år)

Sandra väntar på ditt samtal. När du vill prata om allt mellan himmel och jord finns...

Läsvärda artiklar

Dejt

Dejt

Är det dags för dejt? Slappna av och stressa inte. Ni kommer säkerligen få en riktigt härlig dejt...
 
En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat attraherar många kvinnor. Den man som har unika "det", är det viktigaste för...
 
Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam, vi finns här för...
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer