Telefonvärdinna

Upplev mysiga samtal med härliga människor, ta chansen och ansök om att arbeta som telefonvärdinna

Vi söker tjejer

Är du en person som älskar att prata i telefon och gärna vill göra det i flera timmar? Då har du hittat rätt. När du arbetar som en telefonvärdinna hos oss så får du chansen att prata med många olika och trevliga människor. Du kommer att få uppleva roliga, mysiga och spännande telefonsamtal. Du kan prata om allt mellan himmel och jord och målet är att vara ett härligt sällskap till den som ringer.

Våra krav

Du behöver inte någon tidigare erfarenhet av att ha arbetat som telefonvärdinna. Det du behöver är en telefon med bra mottagning, ett leende på läpparna och ett humör som är på topp. Vi ser gärna att du är en öppen person som är lätt att prata med, har god kommunikationsförmåga, pratar svenska flytande och är redo att ta dig an alla samtalsämnen som kommer upp under samtalens gång. Du är en tjej som är minst 18 år gammal. Du kommer att arbeta på flera olika linjer där det förekommer vuxenunderhållning.

Schema och arbete

Som telefonvärdinna hos oss behöver du inte arbeta efter något schema där du behöver boka upp pass, utan du kan arbeta fritt. Minimum är att du kan arbeta 50 timmar i månaden varav 10 timmar är på natten mellan 00-06. Utöver dessa timmar så är det fri inloggning och du kan bestämma själv när du vill logga in och motta samtal. Samtalen tar du anonymt emot på din telefon genom vår växel när du väljer att logga in dig. När du behöver ta en paus eller inte längre kan ta emot samtal så loggar du ut. Arbetet sker bekvämt hemifrån.

Om din lön

Lön betalas ut två gånger i månaden när du arbetar som telefonvärdinna. Du får en grundlön samt lön för samtalad tid. Vi har ett bonussystem för samtalad tid som gör att du kan tjäna mer pengar. Bonusar för inloggad tid på helger, nätter och röda dagar har vi också. Tycker du om att skriva så finns det möjlighet att göra det på en blogg. Du producerar då texter som du publicerar på bloggen och kan tjäna extra pengar.

Låter detta arbete intressant för dig så skicka en ansökan till: hr.se@redhatholdings.com.

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_