Heta linjen

Unna dig själv ett riktigt mysigt samtal med en av våra härliga tjejer på heta linjen

Heta linjen

Att ha en dejt över telefon är lika roligt som att ha en dejt ansikte mot ansikte. Vart du än befinner dig så kan du lyfta luren och bli ihopkopplad med en riktigt härlig tjej att prata med. Vad ni snackar om är helt upp till dig. Det kan vara allt från vardagliga ting, framtidsplaner och drömmar, intressen och hobbys till vad dina mål i livet är. Eller så kan du ringa in bara för att få lätta på ditt hjärta, skratta och skämta lite och ha en trevlig stund tillsammans med likasinnade människor. Unna dig själv ett mysigt telefonsamtal med en charmig tjej som kommer att göra dig gladare och få ditt humör på topp.

SophieLEDIG
Sophie (28 år)

Sophie är en kvinna som älskar överraskningar. Hon tycker om att umgås med släkt och...

NadiaLEDIG
Nadia (38 år)

Nadia är en jättetrevlig tjej som älskar att prata i telefonen. Hon är kärleksfull och...

HannaLEDIG
Hanna (43 år)

När du vill lära känna en äventyrlig kvinna på vår linje kan du ringa till Hanna. Hon...

KendraJOBBAR INTE
Kendra (25 år)

Här har du en livsglad och käck tjej som finns här bland alla härliga tjejer som gärna...

Heta Linjen var en typ av tidig social media. Den uppstod spontant 1982 genom att ungdomar kom på att personer som ringde till samma telefonnummer som inte var i bruk, kunde ha gruppsamtal. Detta blev känt i media och dåvarande Televerket upprättade då en tjänst med utrustning som egentligen var skapad för telesvar men som modifierades för ändamålet att tillhandahålla gruppsamtal. Tjänsten avvecklades under 1995. Idag finns det andra linjer man kan ringa till för att prata om allt mellan himmel och jord. Det finns även teledejting-linjer där man pratar direkt med någon annan eller spelar in en beskrivning av sig själv och vad man är intresserad av.

 

Härliga noveller

 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_