Raggningsknep för killar

Här får du raggningsknep för killar. Raggar du på tjejer genom att säga något som ”Tjena kexet! Står du här och smular”?

Raggningsknep för killar
Raggningsknep för killar

Är du en casanova som får tjejer på fall med din grekiska brytning? Eller är du en Stockholmsbrat som drar till dig flickornas blickar genom att beställa två flaskor champagne och vaska den ena? Är du kanske en nörd som inte vinner över tjejer med din charm utan med din intelligens och det faktum att du talar flytande alviska? Är du en sportkille som lockar hem brudar med ditt bolltrollande, och meningen ”Jag är faktiskt en åttondels italienare”? Vare sig du har en högre än medel intelligenskvot eller är av (visserligen tveksamt, men ändock) italienskt ursprung, så krävs det mer än en charmig dialekt för att vinna en kvinnas gunst. Få raggningsknep för killar.

Om du spanat in en kvinna som du tror kan förgylla dina vardagskvällar med lite fotmassage och hemlagat rotmos, gäller det att inte sumpa chansen till en dejt med en sliskig raggningsreplik. För låt oss vara ärliga, du har redan sagt ”Din pappa måste ha varit tjuv för han stal stjärnorna och satte dem i dina ögon”, ungefär en miljon gånger, och det har inte funkat hittills och kommer inte fungera i framtiden heller. Det är inget bra raggningsknep för killar.

Kul fakta: Einstein sa det berömda citatet ”En idiot är en person som gör samma sak om och om igen och förväntar sig ett nytt resultat” efter att för tredje gången försökt få hem en tjej på te, med samma dåliga raggningsreplik och plötsligt insett att det inte fungerar.

Hur får du då en tjej att tycka om dig? Har du några bra raggningsknep för killar? Genom att säga att hennes hår är snyggt och därefter fråga om det är en peruk? Genom att säga att du tycker tjejen är söt, och sedan tilläga ”Och det gör ingenting att du är mullig för jag har alltid gillat kramgoa tjejer?”. Nej, för let´s face it, The Game dog innan det hann födas. Vet du själv vad Neil Strauss gör idag? Han är död. Han blev ihjälklubbad av ett gäng niopoängare efter att ha sagt att de såg bra ut och att man inte alls kunde se att de fötts som killar. Vill du bli ihjälklubbad av niopoängare? Nej, precis, då behandlar du möjligt och omöjligt flickvänsmaterial bättre än du behandlar din mamma fr.o.m. nu, okej?

Var dig själv när du pratar med en tjej. Alltid. Vi teletjejer på myslinjen har lång erfarenhet av män och vi kan garantera dig att det vi faller för hos dig är det som är unikt med dig. Hade du varit som ”alla andra” så hade vi lika gärna kunnat välja någon av ”alla andra”, eller hur? Men det är ju inte det du vill att vi ska göra, utan du vill att vi ska välja just dig. Därför, strunta i att prata om hur mycket bättre du mår sen du slutade äta kolhydrater eller att du tränar crossfit och parkour fem dagar i veckan, om du i själva verket lever på stärkelse och är ganska säker på att parkour tränas med kettlebells. 

Gymkillar finns det gott om och de är inget fel på dem, men faktum är att vi tycker bara det är charmigt om du har lite hull på magen, för då kan vi tvinga dig att hoppa på nya dieter tillsammans med oss och vi slipper vara rädda för att vi ska väga lika mycket som du gör, trots att vi är tretton centimeter kortare än du.

Vi tjejer är positiva och vi tror att trots att vi tjejer av biologin har större empaticentrum i hjärnan än vad ni har, så är ni i grunden empatiska och sympatiska människor som mår bra av att göra oss och andra människor glada. Visa gärna att du är en hyvens påg genom att följa oss hem om vi går hem efter sju på kvällen (för erkänn, de ljusa sommarnätterna i Sverige varar inte längre än fyra månader) och genom att då och då laga te till oss när du tar ett glas mjölk till dig själv.

Är du en schysst kille som gör allt rätt, men ändå inte får till det? Eller är du en schysst kille som har all förmåga i världen allt göra allt rätt, men som är så blyg att du inte ens vågar titta åt en tjej? Lugn. Bara lugn. Vi tjejer har stor erfarenhet av blyga killar och vi tycker om att hjälpa blyga killar hjälpa sig själva till ett bättre självförtroende.

 
 

AgnetaLEDIG
Agneta (45 år)

Agneta är en kvinna med stor aptit på livet. Hon är omtänksam och henne kan du prata...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

LisaLEDIG
Lisa (25 år)

Lisa är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social. Hon vill lära...

Härliga noveller

Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck vad gör du? Ta hand om dig själv. Sitt inte och dega ihop där...
 
Antidejtingregler

Antidejtingregler

Antidejtingregler, vad är det som gäller egentligen? Borde man följa reglerna som finns? Vad är...
 
Att ragga via telefon

Att ragga via telefon

Att ragga via telefon är det något som du gör? När jag växte upp så hade vi inte dator eller...
 
 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_