Hur du pratar med en kvinna

Hur du pratar med en kvinna. Tror du att din tunga är fasthäftad i din gom så fort du ser en vacker kvinna?

Hur du pratar med en kvinna
Hur du pratar med en kvinna

Jag vet inte vad det är med mig. Jag brukar vara fokuserad och kunna skriva färdigt ett arbete på max fyra dagar, men den senaste tiden har skrivandet inte gått bra. Närmare bestämt den senaste månaden. Jag tror det beror för att jag blivit kär. Jag vet, man blir inte kär när man är 24, man blir, ja, vad blir man? Tänd på en brud? Har jag span på en brud? Am I going to go and find me a bird? Som de säger i Geordie shore? Jag vet inte. Det finns en tjej på min psykologikurs med ett schysst swag iallafall. En tjej som jag vill härma Honey-Boo-Boo child med, jag vill gå fram till henne på lunchen och skrika ”A dolla makes me holla Honey Boo-Boo!”, och ”Aint nothing wrong with beeing a little gay! Everybody is a little gay!”.

Kanske vill jag försöka mig på någon liten Bill Cosby imitation också, nu när jag och psykologitjejen ändå håller på och härmar kända personer och garvar för fullt. Min bästa imitation kommer för övrigt ifrån Sällskapsresan, jag kan hela dialogen om hur Göte blir ovän med en tysk i skidliften: ”Det var en tysk som trängde sig före i liftkön. Då vart farsan förbannad, du vet ju hur han är, han kallade tysken för ”liftwaffe” och sa åt honom att han inte kunde förstå hur tysken kunde vara så stöddig när han förlorat två världskrig. Kunde Göte säga allt det där på tyska? "Nej, jag översatte”. Jag älskar att imitera folk. Jag tycker att jag är grym på det också. Om jag bott i USA hade min dröm varit att vara en ordinarie på Saturday Night Live.

Jag har försökt ta kontakt med bruden, men jag tror inte hon förstår att jag vill prata med henne. Jag frågar typ ”vet du var sal B54 ligger?”, då svarar hon ”nej, tyvärr”, sedan går hon och samtalet är slut. Undrar om hennes nummer finns på eniro? Hur du pratar med en kvinna och ställer dina frågor spelar ju givetvis roll, jag måste bli bättre.

Känner du igen dig i ovan historia? Har du tänkt på hur du pratar med en kvinna? Har du varit så kär att du inte vet var du ska bli av, men också så nervös att du inte vet hur du pratar med en kvinna? Då har du kommit rätt. 

För att få telefonnummer till tjejer räcker det oftast inte med en sliskig komplimang, utan tjejen behöver veta att du är en bra kille. Så hur får möjliga tjejer reda på att du är en bra kille? Först och främst: Det inte bara låter som en klyscha, det ÄR en klyscha, men den är också sann: Var dig själv. Varför ska du vara som alla andra när sex miljarder människor på denna jord redan är som alla andra? 

Se alltså till att din fling fattar tycke för ditt riktiga jag, så att du slipper spela en roll för resten av ditt liv. När du väl börjat prata med tjejen på en vänskaplig nivå, är det dags att visa intresse genom att ge tjejen en eller flera komplimanger. Och vi kör INTE "the game" här, okej? The Game är så 2006 medan 2014 är feministernas år och tjejer vill och bör bli behandlade med respekt, okej? Jag vet att du okejar för du har alltid mött din mamma och din syster med respekt och det finns ingen anledning att inte möta resterande av världens kvinnor med respekt.

När du ska ge din fling en komplimang så undvik klichéer. Att hennes ögon tindrar som tusen stjärnor har hon, om inte hört tusen gånger tidigare, i alla fall läst tusen gånger tidigare och hon behöver inte höra det en gång till. Försök istället komma fram till vad det är som VERKLIGEN gör att du fallit för denna kvinna. Är det hennes alltid så positiva syn på livet? Är det hennes gapskratt som nästan låter lite åsnelikt? Är det att hon hälsar glatt på alla hon möter på gatan, oavsett om hon känner dem eller ej? Är det hennes ödmjuka utstrålning och det faktum att hon alltid köper Aluma? Är det hennes lilla men söta mun som ser så pussvänlig ut? När du insett vad det är som du tycker är så charmigt med kvinnan, berätta det för henne. Har du tur kan denna första komplimang leda till en fortsatt flirtig kontakt emellan er två, en kontakt som i sinom tid kan leda till ett genuint och fantastiskt förhållande. Har du otur så har du i värsta fall gjort en vacker kvinnas dag.

 
 

LailaLEDIG
Laila (44 år)

Skulle du vilja ringa en tjej som Laila? En pratglad kvinna från Norr hittar du...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

LindaLEDIG
Linda (38 år)

Det här är en kvinna som är helt underbar att prata med. Hon vill allas bästa och vad...

Härliga noveller

Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck vad gör du? Ta hand om dig själv. Sitt inte och dega ihop där...
 
Antidejtingregler

Antidejtingregler

Antidejtingregler, vad är det som gäller egentligen? Borde man följa reglerna som finns? Vad är...
 
Att ragga via telefon

Att ragga via telefon

Att ragga via telefon är det något som du gör? När jag växte upp så hade vi inte dator eller...
 
 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_