KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-2000123  29.90 kr/min  

Ring vår hotline linje24 timmar om dygnet! Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

 

Dejt

Är det dags för dejt? Slappna av och stressa inte för mycket. Ni kommer säkerligen få en riktigt härlig dejt ihop om du tar och tänker till lite innan


Dejt
Dejt

Det är kanske inte alltid lätt att prata med tjejer. Men säg att du nu äntligen har lyckats göra det och det är dags för en dejt. Vad ska du ha på dig? Ska ni vara hos honom eller henne? Vad ska ni hitta på med tillsammans? Räcker det med en mysig promenad eller måste det vara en dejt på en dyr restaurang? Ska du komma på något själv eller är det bättre att komma fram till något tillsammans?

Många blir förmodligen nervösa när det dags att gå på en dejt som man har sett fram emot väldigt länge. Men försök att slappna av, så man inte stressar eller är för nervös igenom hela upplevelsen. Ni ska ju lära känna varandra och ha en riktigt härlig stund ihop.

Tänk igenom vad som skulle passa bäst för er två. Är där något du skulle vilja visa henne? Finns det en plats du skulle vilja ta den här personen till?

Ett biobesök brukar vara det klassiska, men jag skulle inte rekommendera detta som en första dejt. Det funkar ju inte att sitta och prata under en film, fullt med människor runt omkring en. Så här kan man inte lära känna varandra så bra.

Vill du skratta och ha riktigt roligt så kan en bowlingrunda kanske passa bättre. Här kan man ju retas och tetas lite när man visar att man har noll koll på den här "bollen" man ska kasta runder på. Och en drink eller två kommer garanterat också slinka ner. Så bowlingrunda hade nog resulterat i ett mer avslappnad och rolig dejt tillsammans.

Varför inte en promenad i en park? Oftast så finns där caféer man kan besöka, så varför inte gå en runda och köpa en varsin kopp kaffe. Prata och njut av utsikten, mata ankor tillsammans. Ännu bättre är om du packar ner ihop en picknick. Packa grejer du gillar och förklara att du ville visa allt du tycker om som du vill att denna personen ska smaka på. Eller så är man lite smart och frågar om där finns något speciellt den andra skulle vilja ha. Packa egen och bjud, så får du reda på vad personen tycker om.

Hemmalagad mat. Detta är vad jag föredrar framför allt annat. Att laga mat tillsammans och ta ett glas vin ihop. Ha lite musik på i bakgrunden, eller riktigt högt så ni kan dansa medan maten står på spisen. Man har garanterat trevligt tillsammans och båda kan vara mer avslappnade då där inte kommer vara några andra människor runt omkring som stör. Då kan ni även komma in på lite mer djupa och privata samtal. Givetvis med ett hemmabesök så finns ju också den stora chansen att man kan stanna längre och då passar ju en film in också med lite mys i soffan.

Mitt bästa tips är att inte överdriva med varken mat, dryck, eller snacks till filmen. Man vill inte sitta med matkoma och bli trött, då kan man kanske upplevas som lite småtråkig och dejten kan ta slut fort. Så lagom är bäst, förtär med måtta. Visst hade det kanske varit härligt att man avslutar kvällen med att somna tillsammans i soffan. Ska man dock upp dagen efter och man glömmer ställa larm, då kan det blir lite jobbigt.

Om du vill prata om "Dejt" kan du ringa någon av oss:

LisaLedig
Lisa (25 år)

Lisa är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social. Hon vill lära...

MaggieLedig
Ny! Maggie (35 år)

Maggie är en härlig dansk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även...

VanessaLedig
Ny! Vanessa (35 år)

Vanessa är en kvinna med ett stort hjärta. Hon har humor och hennes skratt smittar av...

MarlenRing senare
Marlen (31 år)

Vill du lära känna en norsk ung kvinna som har aptit på livet. Hon är en person som du...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8864 visningar

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam. När självkänslan förstör ens kärleksliv ring in.

 
Att komma ihåg när du blivit dumpad

Att komma ihåg när du blivit dumpad

6160 visningar

Att komma ihåg när du blivit dumpad, du har inte fått lepra. Men du har ändå rätt att gråta! Att komma ihåg när du blivit dumpad, det kommer fler

 
Hur du pratar med en kvinna

Hur du pratar med en kvinna

10430 visningar

Hur du pratar med en kvinna. Tror du att din tunga är fasthäftad i din gom så fort du ser en vacker kvinna? Läs här om hur du pratar med en kvinna

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar