RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

0939-2000123  29.90 kr/min (18 år)  

Ring vår hotline linje24 timmar om dygnet! Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

 
Marit, Heta linjen, Myshörnan, Nattens änglar, Prata med tjejer, Telefonnummer till tjejer,

Marit (25 år) Ny!Marit är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social, vill att alla ska må bra i hennes närhet. Hon älskar att få dra iväg på äventyr. Ring henne så får du se vilken fin tjej hon är


 
 

Marit här! Jag är en 25 årig kvinna som skulle tycka om att få prata med dig. Jag är rolig och social. Tycker om att lära känna nya människor och även lära mig nya saker. Mina intressen handlar om motorsport. Jag tycker om att köra bil och motorcykel. Laga mat tillsammans är riktigt mysigt. Tränar och tycker om att vara i naturen. Även om du inte delar mina intressen kan det vara bra att ha någon att prata med ibland. Ett öra som lyssnar och någon att dela vardagen med. Vi kan prata, skratta och ha trevliga konversationer tillsammans. Ring och berätta för mig vad du tycker om för något, vad dina intressen och hobbys är. Vad är dina tankar och önskningar inför framtiden? Det är alltid ett roligt äventyr att prata med nya okända människor. Skulle det vara intressant att diskutera och lära känna mig bättre? Om du är lite nere så är jag väldigt stöttande och har ett stort hjärta, du kommer må bättre och vara gladare efter ett samtal med mig. Välkommen att ringa mig, jag ser fram emot det!
Kram Marit

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Om du har varit i samtal med den här tjejen är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Hur du pratar med en kvinna

Hur du pratar med en kvinna

9995 visningar

Hur du pratar med en kvinna. Tror du att din tunga är fasthäftad i din gom så fort du ser en vacker kvinna? Läs här om hur du pratar med en kvinna.

 
Raggningsknep för killar

Raggningsknep för killar

9940 visningar

Här får du raggningsknep för killar. Raggar du på tjejer genom att säga något som ”Tjena kexet! Står du här och smular”? Raggningsknep för killar här!

 
Kläderna gör mannen?

Kläderna gör mannen?

9350 visningar

Är det verkligen så att kläderna gör mannen och lockar fram tjejernas lusta? Läs exempel på vad som kan vara rätt eller fel om kläderna gör mannen?

 
Raggningsrepliker som funkar

Raggningsrepliker som funkar

11325 visningar

Raggningsrepliker som funkar? Alla har hört massor med löjliga raggningsrepliker som inte fungerar. Här får du tips på raggningsrepliker som funkar!

 
Att ragga via telefon

Att ragga via telefon

11094 visningar

Att ragga via telefon? Här får du information om det nya sättet att ragga via telefon. När jag växte upp så hade vi inte dator eller mobiltelefon.

 
Dejten som aldrig blev av

Dejten som aldrig blev av

10087 visningar

En historia om dejten som aldrig blev av. Jag hade träffat en tjej som jag hade lust till att träffa fler gånger. Dejten som aldrig blev av...

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar