RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

0939-2000123  29.90 kr/min (18 år)  

Ring vår hotline linje24 timmar om dygnet! Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

 
Kamilla, Heta linjen, Myshörnan, Prata med tjejer, Telefonnummer till tjejer, Nattens änglar,

Kamilla (35 år)Nu har du hittat en glad och go  kvinna som är pratsugen. Hon är här för din skull. Med henne kan du prata om allt mellan himmel och jord och hon lyssnar helhjärtat. Hon är även pratglad så ringer du henne får du en härlig stund 


 
0939-2000123
Utloggad
NR223
 
Pinga mig
Be mig att logga in genom att skicka ett SMS med 223 till 08-55447777 Du får ett SMS när jag har loggat in. Denna tjänst är gratis.
Klicka här för att ringa nu!
29.90 kr/min (18 år)
 

Hej! Kamilla heter jag och vill mer än gärna ha ett samtal med dig. Jag är en livsglad, social och nyfiken kvinna på 35 år som älskar att prata och lära känna nya människor. Jag är öppen, en bra lyssnare och har alltid nära till skratt. Med mig kan du tryggt prata om vad du vill och vi kan lära känna varandra på ett djupare plan utan att någon behöver vara nervös. Jag tycker verkligen om att prata med andra och lära känna nya människor, det är bland det bästa jag vet! Jag tror att vi kommer få det jätteroligt tillsammans om du väljer mig. Vi kan prata, diskutera, skratta och snacka allvar, eller om vad som helst! Bara vi har det bra tillsammans och gör det här ihop! Vad säger du? Vill du prata om olika upplevelser, vilka ställen du rest till, vad för mat du gillar bäst, vad du vill göra i framtiden eller om vad du tycker om att göra på fritiden så göra vi det. Jag väntar och längtar efter ditt samtal och jag hoppas att det är mig, Kamilla, du väljer när du vill prata med någon!

Språk jag talar/förstår

Kundomdömen

Om du har varit i samtal med den här tjejen är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Hur du pratar med en kvinna

Hur du pratar med en kvinna

9991 visningar

Hur du pratar med en kvinna. Tror du att din tunga är fasthäftad i din gom så fort du ser en vacker kvinna? Läs här om hur du pratar med en kvinna.

 
Raggningsknep för killar

Raggningsknep för killar

9939 visningar

Här får du raggningsknep för killar. Raggar du på tjejer genom att säga något som ”Tjena kexet! Står du här och smular”? Raggningsknep för killar här!

 
Kläderna gör mannen?

Kläderna gör mannen?

9349 visningar

Är det verkligen så att kläderna gör mannen och lockar fram tjejernas lusta? Läs exempel på vad som kan vara rätt eller fel om kläderna gör mannen?

 
Raggningsrepliker som funkar

Raggningsrepliker som funkar

11321 visningar

Raggningsrepliker som funkar? Alla har hört massor med löjliga raggningsrepliker som inte fungerar. Här får du tips på raggningsrepliker som funkar!

 
Att ragga via telefon

Att ragga via telefon

11091 visningar

Att ragga via telefon? Här får du information om det nya sättet att ragga via telefon. När jag växte upp så hade vi inte dator eller mobiltelefon.

 
Dejten som aldrig blev av

Dejten som aldrig blev av

10083 visningar

En historia om dejten som aldrig blev av. Jag hade träffat en tjej som jag hade lust till att träffa fler gånger. Dejten som aldrig blev av...

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar