KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-2000123  29.90 kr/min  

Ring vår hotline linje24 timmar om dygnet! Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

 

What would Jesus do?

What would Jesus do? Chuck Norris och Jesus vet säkert hur du fixar en bra dejt utan att det kostar Calvin Klein skjortan


What would Jesus do?
What would Jesus do?

Men tills någon av oss hittar Chuck Norris mejlaadress får du nöja dig med spartipsen i denna artikel.

Första dejten med en av nattens änglar är kirrad, och nu återstår det bara att boka restaurangbord och bio tänker du. Fast har du verkligen inte mer kreativitet än så i dig? Jag menar om du vill ge ett spännande första intryck så borde du väl åtminstone dra ut henne på ett 1400-tals larv första gången ni ses? Eller? Jag vet inte, för jag vet inte riktigt vad ett larv är om jag ska vara ärlig. Allt jag vet är att det är dyrt att gå ut på restaurang och att det finns många möjliga första-dejten-dejter som inte behöver kosta lika mycket som ett restaurangbesök. Ni kan exempelvis.

Fika på ett café. Det är lite bohemiskt mysigt sådär och du kan visa att du är en avslappnad och hälsomedveten (alternativt mesig med känslig mage) kille som väljer laktosfri mjölk till kaffet.

Ta en promenad. Du bränner bort chokladkakan som du stressåt till frukost under en ångestattack inför dagens dejt. Och du får som din mamma alltid sa, lite frisk luft.

Spela biljard. Kan du inte komma på ett nytt samtalsämne kan du alltid låtsas att du fokuserar på kloten. Har du inte lust att spela så kan du låtsas att du stukat armen och titta på när din dejt äger biljardbordet.

Bowla. Se ovan.

Minigolf. Se ovan-ovan eller bara ovan.

Gå på nöjespark. Visserligen dyrt men absolut värt pengarna då karuseller är roliga. Vem har inte lust att äta sockervadd och kräkas upp det åkandes Balder?

Spela sällskapsspel. Som bowling fast tråkigare och billigare.

Ha picknick. Lidl säljer både billiga salta kex och vindruvor. Personalen på Lidl är dessutom ofta pratsugen om du behöver prata bort lite nervositet med någon.

Gå på teater. Desto sämre teater desto bättre, då en dålig teater får dig att verka konstnärlig, bohemisk, intellektuell och kulturintresserad.

Gå på museum. För du gör det ju aldrig annars så varför inte passa på nu? Passar extra bra om du är pratsugen och har lust att diskutera saker du inte förstår med någon som heller inte förstår men kommer låtsas att den förstår på samma sätt som du kommer låtsas att du förstår fastän alltså ingen av er förstår.

Gå på choklad eller vinprovning. Inte för att du är en finsmakare utan för att du är en fulsmakare som tar vilken chans som helst till att kränga både choklad och vin en tisdagskväll.

Gå på konsert om du har lust till det. Men bara om du kan dansa mellan 24 och 05 för annars är du en våldtäktsman.

Gå på stand up. Men vad du än gör, avsluta inte kvällen med att säga ”det där kanske jag skulle börja med. Jag är faktiskt rätt kul, om jag får säga det själv”.

Om du är en brat som vill lägga minst 10% av din pappas julbonus på första dejten med ditt ragg, kan du ringa snygga tjejer och telefon-tjejer här på heta linjen och låta dem tipsa dig om exklusiva restauranger.

Om du vill prata om "What would Jesus do?" kan du ringa någon av oss:

VanessaLedig
Ny! Vanessa (35 år)

Vanessa är en kvinna med ett stort hjärta. Hon har humor och hennes skratt smittar av...

LisaLedig
Lisa (25 år)

Lisa är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social. Hon vill lära...

ClaraLedig
Ny! Clara (26 år)

Clara är en härlig norsk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även...

MaggieLedig
Ny! Maggie (35 år)

Maggie är en härlig dansk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar