SKÖNA TJEJER VÄNTAR PÅ DITT SAMTAL DYGNET RUNT

 

Tips för första dejten

Första dejten närmar sig med stormsteg och man är nervös. Här får du tips för första dejten och vad som kan göras

Tips för första dejten
Tips för första dejten

Självklart är det alltid så att om man träffar en snygg tjej och det tänds en massa lust så blir det en dejt tillslut. Detta är lika nervöst som att ringa tjejer som man inte känner. Har du dock fått telefonnummer till tjejer och ni har pratat några gånger så bör du tillslut erbjuda en dejt. Har hon lust till det så säger hon säkert ja. Tips för första dejten är alltid uppskattat också.

Då ni har bestämt att ni ska träffas så börjar du nog fundera på vad du ska ha på dig. Tips för första dejten är klä dig snyggt men bekvämt. Med det menar jag att är du hel och ren men har kläder som du känner dig bekväm i så utstrålar du mer självsäkerhet. Självsäkerhet gör ofta att tjejen får mer lust att lära känna dig bättre.

Vart ska ni träffas är nästa fråga. Vid en första dejt så vill ni få möjligheten att prata med varandra så därför rekommenderar jag inte bio, teater eller en klubb. Där finns inte möjligheten till att lära känna varandra. För att ni ska lära känna varandra så måste ni kommunicera.

Vad ska ni då prata om under denna första dejt? Fundera på vad du känner lust för att berätta om dig själv. Försök hitta sätt att komma in på det samtalsämnet. Det kanske inte alltid lyckas men om du försöker så kan ni vara inne på rätt linje 24 sekunder senare. Tänk också på att visa din lust till att veta mer om henne. Var nyfiken och ställ frågor. När hon svarar, lyssna noga för detta är garanterat en väg in till hennes hjärta.

Tips för första dejten, vem ska då betala? Förr så skulle alltid mannen betala för båda men jag anser att idag så vill gärna kvinnan betala för sig själv. Visst ska du visa din lust till att betala för er båda men om hon vill betala för sig själv så låt henne göra det.

Nu är helt plötsligt din första dejt med en snygg tjej över. Ska ni säga adjö direkt eller ska ni gå åt var sitt håll? Här måste du gå på din magkänsla. Om du tycker att hon visar lust till att umgås mer så fråga om hon vill göra något annat. Säger hon att hon inte vet så kom med ett förslag som en promenad genom parken eller att du följer henne till bussen. Detta visar på din välvilja och även din lust till att umgås mer.

Det sista du ska tänka på är att bestämma en ny dejt eller att ni ska ringa varandra en viss dag. Detta är viktigt för hon måste få bekräftat att du faktiskt har lust till mer kontakt. Om ni bestämmer att du ska ringa om två dagar så gör det också. Det finns inget mer fel än att säga något sådant och sedan inte göra det.

 
 

ElsaLEDIG
Elsa (38 år)

Nu har du hittat till Elsa som är en pratglad kvinna som älskar att prata om allt...

SophieJOBBAR INTE
Sophie (28 år)

Sophie är en kvinna som älskar överraskningar. Hon tycker om att umgås med släkt och...

KendraJOBBAR INTE
Kendra (25 år)

Här har du en livsglad och käck tjej som finns här bland alla härliga tjejer som gärna...

EmmaJOBBAR INTE
Emma (33 år)

Emma är en av nattens änglar som finns på myslinjen för att erbjuda dig en mysig och...

Läsvärda artiklar

Dejt

Dejt

Är det dags för dejt? Slappna av och stressa inte. Ni kommer säkerligen få en riktigt härlig dejt...
 
En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat attraherar många kvinnor. Den man som har unika "det", är det viktigaste för...
 
Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam, vi finns här för...
 
 
 
 0939-200012329.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer