KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-2000123  29.90 kr/min  

Ring vår hotline linje24 timmar om dygnet! Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

 

När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam. När självkänslan förstör ens kärleksliv ring in.

När självkänslan förstör ens kärleksliv
När självkänslan förstör ens kärleksliv

Att vara nitton och utan erfarenhet av ett förhållande är jobbigt, men att närma sig de trettio och fortfarande inte ha möjlighet att visa upp en partner på släktmiddagarna känns betungande för många. Vissa killar har kommit in en cirkel där de går på minst en dejt i månaden men dejterna stannar vid dejter och ingen av parterna tar nästa steg. 

Andra män går inte på dejter över huvud taget eftersom de trots vuxen ålder är blyga och lider av dålig självkänsla. Det är sorgligt att så många empatiska och känslosamma killar är för blyga för att bjuda ut snygga tjejer. Jag önskar verkligen att ni blyga killar som läser detta lär er älska er själva.

Det är ingen nyhet att både utländska och svenska tjejer objektifieras i dagens samhälle. Det är heller ingen nyhet att också killar objektifieras. Jag som skriver detta är en tjugosexårig kvinna och jag vill berätta om en manlig kompis jag har. Min manlige kompis är 1.77 meter lång. Han har med andra ord en helt normal längd, men han själv tycker att han är för kort. Faktum är att han har så mycket ångest över sin längd att han inte vågar fråga ut snygga tjejer, utan endast går på dejt med tjejer som bjudit ut honom först. 

En annan man i min umgängeskrets som också närmar sig de trettio, blev fixerad vid att göra en hårtransplantation efter att en tjej sagt att han börjat få högt hårfäste. Denna kille har bättre självförtroende än den 1.77 meter ståtliga killen och låter således inte sitt högre hårfäste påverka hans självförtroende när det kommer till snygga tjejer, men han erkänner att det första han ser när han vaknar och kollar sig i spegeln är sitt höga hårfäste.

Mitt budskap till er osäkra killar som läser detta, är att ni förtjänar att sluta oroa er över ert yttre. Det är sant att unga svenska tjejer och killar har mycket fokus på sitt eget och andras utseende, men i takt med att vi blir äldre och mognar försvinner detta fokus. Med åldern blir vad som finns på insidan mycket viktigare än ett högt hårfäste eller en längd som början på 1.7 istället för 1.8.

Jag önskar att alla killar med taskig självkänsla börjar jobba på att älska sig själva. Det kan ta lite tid, men nu är det 2015, och ett bättre nyårslöfte än att börja älska sig själv är svårt att komma på. Får jag också passa på att uppmana er blyga killar att bjuda ut fler tjejer? 

Jag själv är singel och jag har många gånger önskat att den blyge killen jag pratat med ska fråga om mitt nummer. Några gånger har jag frågat om hans nummer, men då uppstår det ändå problem när killen efter ett par telefonsamtal fortfarande inte införskaffat mod nog att ta vår relation till nästa steg och vad som kunde blivit något fint rinner därmed ganska snart ut i sanden. Så om du är pratsugen och har lust att prata med en tjej, ta chansen. Vad är det värsta som kan hända?

Om du har funderingar kring tjejer, dejter, raggningsfraser, eller vad helst annat inom området kvinnlig kunskap, var inte rädd för att ringa telefon-tjejer på myslinjen. Tjejerna här är vana vid att prata med blyga killar, så känner du dig blyg inför snygga tjejer är det jättebra träning att ringa dem och öva dig på att samtala med kvinnor. 

Att prata med tills nyligen okända människor ger en nya synsätt och nya infallsvinklar på saker och ting, vilket är positivt både för ens personliga, professionella, och inte minst emotionella utveckling.

Välkommen att ringa våra tjejer för härliga samtal

EllenLedig
Ny! Ellen (18 år)

Ellen är en jättetrevlig tjej som älskar att prata i telefonen. Hon är kärleksfull och...

MaggieLedig
Ny! Maggie (35 år)

Maggie är en härlig dansk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även...

ElsaLedig
Elsa (38 år)

Nu har du hittat till Elsa som är en pratglad kvinna som älskar att prata om allt...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Dejt

Dejt

165 visningar

Är det dags för dejt? Slappna av och stressa inte för mycket. Ni kommer säkerligen få en riktigt härlig dejt ihop om du tar och tänker till lite innan

 
Filmkväll!

Filmkväll!

9154 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken eller Gudfadern 3. Välj vettigt när det är filmkväll

 
Hjärtformad choklad till pojkvän

Hjärtformad choklad till pojkvän

7991 visningar

Hjärtformad choklad till pojkvän fungerar inte som födelsedagspresent. Köper du hjärtformad choklad till pojkvän så förvänta dig inget stort tillbaka

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar