När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam, vi finns här för dig

När självkänslan förstör ens kärleksliv
När självkänslan förstör ens kärleksliv

Att vara nitton och utan erfarenhet av ett förhållande är jobbigt, men att närma sig de trettio och fortfarande inte ha möjlighet att visa upp en partner på släktmiddagarna känns betungande för många. Vissa killar har kommit in en cirkel där de går på minst en dejt i månaden men dejterna stannar vid dejter och ingen av parterna tar nästa steg. 

Andra män går inte på dejter över huvud taget eftersom de trots vuxen ålder är blyga och lider av dålig självkänsla. Det är sorgligt att så många empatiska och känslosamma killar är för blyga för att bjuda ut snygga tjejer. Jag önskar verkligen att ni blyga killar som läser detta lär er älska er själva. För ingen ska behöva känna när självkänslan förstör ens kärleksliv.

Det är ingen nyhet att både utländska och svenska tjejer objektifieras i dagens samhälle. Det är heller ingen nyhet att också killar objektifieras. Jag som skriver detta är en tjugosexårig kvinna och jag vill berätta om en manlig kompis jag har. Min manlige kompis är 1.77 meter lång. Han har med andra ord en helt normal längd, men han själv tycker att han är för kort. Faktum är att han har så mycket ångest över sin längd att han inte vågar fråga ut snygga tjejer, utan endast går på dejt med tjejer som bjudit ut honom först. 

En annan man i min umgängeskrets som också närmar sig de trettio, blev fixerad vid att göra en hårtransplantation efter att en tjej sagt att han börjat få högt hårfäste. Denna kille har bättre självförtroende än den 1.77 meter ståtliga killen och låter således inte sitt högre hårfäste påverka hans självförtroende när det kommer till snygga tjejer, men han erkänner att det första han ser när han vaknar och kollar sig i spegeln är sitt höga hårfäste.

Mitt budskap till er osäkra killar som läser detta, är att ni förtjänar att sluta oroa er över ert yttre. Det är sant att unga svenska tjejer och killar har mycket fokus på sitt eget och andras utseende, men i takt med att vi blir äldre och mognar försvinner detta fokus. Med åldern blir vad som finns på insidan mycket viktigare än ett högt hårfäste eller en längd som början på 1.7 istället för 1.8.

Jag önskar att alla killar med taskig självkänsla börjar jobba på att älska sig själva. Det kan ta lite tid, men nu är det 2015, och ett bättre nyårslöfte än att börja älska sig själv är svårt att komma på. Får jag också passa på att uppmana er blyga killar att bjuda ut fler tjejer? När självkänslan förstör ens kärleksliv så kan man behöva lite hjälp på traven, så försök att slänga bort blygheten.

Jag själv är singel och jag har många gånger önskat att den blyge killen jag pratat med ska fråga om mitt nummer. Några gånger har jag frågat om hans nummer, men då uppstår det ändå problem när killen efter ett par telefonsamtal fortfarande inte införskaffat mod nog att ta vår relation till nästa steg och vad som kunde blivit något fint rinner därmed ganska snart ut i sanden. Så om du är pratsugen och har lust att prata med en tjej, ta chansen. Vad är det värsta som kan hända?

Om du har funderingar kring tjejer, dejter, raggningsfraser, eller vad helst annat inom området kvinnlig kunskap, var inte rädd för att ringa telefon-tjejer på myslinjen. Tjejerna här är vana vid att prata med blyga killar, så känner du dig blyg inför snygga tjejer är det jättebra träning att ringa dem och öva dig på att samtala med kvinnor. 

Att prata med tills nyligen okända människor ger en nya synsätt och nya infallsvinklar på saker och ting, vilket är positivt både för ens personliga, professionella, och inte minst emotionella utveckling. Så när du känner, när självkänslan förstör ens kärleksliv, låt oss hjälpa dig med lite träning för att lyckas prata med söta tjejer.

 
 

CamillaLEDIG
Camilla (52 år)

Här har du hittat till en härlig, mogen kvinna bland alla tjejer som finns. Hon har...

NettanLEDIG
Nettan (35 år)

Nettan är en kvinna som älskar livet. Hon har ett stort hjärta och vill alltid allas...

ElsaLEDIG
Elsa (38 år)

Nu har du hittat till Elsa som är en pratglad kvinna som älskar att prata om allt...

MartineLEDIG
Martine (44 år)

Martine är en härlig norsk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även...

Härliga noveller

Heta linjen 24

Heta linjen 24

Är det kanske dags att testa att ringa heta linjen 24 eller kanske vill du istället ringa tjejerna på den här...
 
Dejt

Dejt

Är det dags för dejt? Slappna av och stressa inte. Ni kommer säkerligen få en riktigt härlig dejt...
 
En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat attraherar många kvinnor. Den man som har unika "det", är det viktigaste för...
 
Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_