0939-2000123  29.90 kr/min  

Sköna tjejer finns redo för dig dygnet runt!

 

Kläderna gör mannen?

Läs exempel på vad som kan vara rätt eller fel om kläderna gör mannen? Stämmer det att det är så eller?

Kläderna gör mannen?
Kläderna gör mannen?

Har du någon gång funderat på om tjejen som du ville få mer kontakt med inte fick lust till dig på grund av dina kläder. Jag tror nog att alla tänkt den tanken, kläderna gör mannen? Till saken hör att man kanske inte var riktigt förberedd på att träffa en snygg tjej idag. Kan det vara så att hon inte hade någon lust för att du hade fel kläder?

Vi säger att du arbetar som snickare och du måste in till staden på lunchen för att köpa något. Du har smutsiga kläder och är inte riktigt på jakt just nu. Då ni träffas känner du direkt att du vill gömma dig för detta är ingen bra kläddag för dig. Ni samtalar en stund och säger hej då och på återseende. När du går tillbaka till jobbet så tänker du att nu har jag sumpat denna chans. Jag kommer aldrig att lyckas få nummer till tjejer som vanligt. Var det för att kläderna gör mannen?

Är det verkligen så? Jag tror att tjejen istället tänkte att han har jobb med en ganska okej inkomst och han sköter sitt jobb. Det kan även vara så att hon tyckte du var snygg när du var lite smutsig. Du vågade prata med henne ändå och bara där har du vunnit en seger. 

Ett annat scenario kan vara när du ska hem från gymmet utan att ha duschat i en urtvättad tröja och mjukisbyxor. Då du kliver på bussen hem så sitter hon med stort H där. Självklart måste du prata med henne eftersom du aldrig vågar ringa tjejer och nu har du chansen. Din lust till denna tjej finns men är hon på jakt som du är? Denna gång tror jag att tjejen tänkte att han tränar också och det är bra för då tänker han på sin hälsa och bygger snygga muskler. Jag tror inte ens hon tänkte på att du inte duschat. Eller tänkte hon också att det är kläderna gör mannen?

Nästa gång ni träffas så är ni hos en gemensam vän och du är fräsch och har snygga kläder på dig enligt dig själv. Du tycker att hon är väldigt fin. Nu har du lättare för att prata med henne eftersom du känner dig mer självsäker. Ni pratar länge och du tycker att ni har hamnat i fas. Eftersom du har svårt för att be om telefonnummer till tjejer så vågar du ändå inte fråga om hennes. Till slut så är det hon som ger dig sitt nummer ändå.

Vad ska man dra för slutsats nu då? I vissa lägen har faktiskt kläderna betydelse men viktigast är nog att man har lust att ta kontakt ändå. Om du inte pratat med denna tjej när du var smutsig eller när du inte hade duschat så hade ni nog inte hamnat i fas ändå även när du kände dig fräsch. 

Man skulle nog kunna säga att kläderna gör mannen om det är rätt kläder och rätt tillfälle. Har du på dig kläder som du är bekväm i så blir du mer självsäker och har mer lust. Om du har kläder på dig som du själv tycker ser bra ut så blir du mer självsäker och får mer lust. Man skulle också kunna tillägga att alla tjejer attraheras av olika saker. Fast jag måste få säga en sak. Mjukisbyxor är inte speciellt populärt på en dejt vem du än är.

 
 

SandraLEDIG
Sandra (29 år)

Sandra väntar på ditt samtal. När du vill prata om allt mellan himmel och jord finns...

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

Läsvärda artiklar

Dejt

Dejt

Är det dags för dejt? Slappna av och stressa inte. Ni kommer säkerligen få en riktigt härlig dejt...
 
En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat attraherar många kvinnor. Den man som har unika "det", är det viktigaste för...
 
Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam, vi finns här för...
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer