KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-2000123  29.90 kr/min  

Ring vår hotline linje24 timmar om dygnet! Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

Inget Hemmakväll inför hemmakväll. Var smart, ät inte för mycket under filmmyset. Inget Hemmakväll inför hemmakväll, skippa för mycket av det goda


Inget Hemmakväll inför hemmakväll
Inget Hemmakväll inför hemmakväll

Du och en av flera snygga tjejer du dejtar ska hyra film för första gången tillsammans. Härligt. Nu får ni äntligen chans att mysa tillsammans i soffan. Ett tips från en dejtexpert är att tänka till lite när ni handlar snacks och väljer film. Först och främst; handla inte för mycket snacks. Jo, det är sant, det kan bli för mycket av det goda. 

Äter ni både chips, Aladdinasken som du handlade för tjugo spänn på Lidl i januari, mellan två och två och ett halvt kilo godis från hemmakväll, varsin ben and jerrys och liten nattmacka på det, så är risken stor att ni somnar redan klockan tjugotvå i soffan. Ja, jag vet att det är skönt med en god natts sömn, men sova kan du göra på söndagarna för på fredagskvällen ska du håva in pluspoäng genom att hyra en snyftare och hålla om tjejen när hon gråter i slutet av filmen. 

Alltså, var smart när det kommer till fredagsfrossan genom att inte duka upp ett allt för massivt smörgåsbord av godsaker.

Att fråga utländska tjejer och svenska tjejer vad de brukar äta på helgerna kan vara ett plus. Kanske är just din dejt en tjej som är inne på den gröna linjen och föredrar spirulinakex och torkad mango framför chips doppade i smält choklad. Var då steget före och handla hem lite exotiska frukter till tv-kvällen. Du kan äta din ben and jerrys vilken dag i veckan som helst, så var nu lite smart och visa snygga tjejer att du minsann också kan vara hälsosam och alltid har lust att prova en ny (tråkig) kosthållning.

Då har vi gått igenom vad du ska äta för att ge ett inte allt för trött och ”svenssonaktigt” intryck, och det är därmed dags att diskutera vilken film ni ska välja. Den första filmen du tänker föreslå är Matrix. Jo men den tröttnar man ju aldrig på, säger du. Du tröttnar inte på den, nej, men det är för att du är man och de enda skådespelarna du känner till är Keanu Reeves och Liam Neeson. 

Det är inte ditt fel att du inte kommer ihåg namnen på skådespelarna i filmen vars namn du glömt som du såg förra veckan. Det är helt enkelt bara så att män och kvinnors hjärnor är formade så att mäns hjärnor samlar på fotbollspelares namn, medan kvinnors hjärnor istället lägger filmstjärnor på minnet. Så, om Matrix och Taken 1 och Taken 2 är ute ur bilden, vad ska ni hyra då? Svaret är en romantisk komedi, oavsett om du har lusta tt se det eller ej. Jo säger jag.

Vill du kyssas eller vill du sitta hemma pratsugen och surfa runt på facebook och må dåligt över att alla andras liv är roligare än ditt eget? Det första? Okej, men då gör du så att du hyr en romantisk komedi. En romantisk komedi gör nattens änglar (dvs. kvinnor) på romantiskt humör, och kanske ger din dejt dig chansen att hålla hennes hand när Bradley Cooper och Jennifer Lawrence kysser varandra på slutet. 

Och låter hon dig hålla hennes hand är chansen inte allt för liten att hon några månader från nu har stor lust att låta dig hålla något mer (varning för extremt cheesy slutreplik) hennes hjärta.

Om du vill prata om "Inget Hemmakväll inför hemmakväll" kan du ringa någon av oss:

MajaLedig
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

MarlenLedig
Marlen (31 år)

Vill du lära känna en norsk ung kvinna som har aptit på livet. Hon är en person som du...

ClaraLedig
Ny! Clara (26 år)

Clara är en härlig norsk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även...

LisaLedig
Lisa (25 år)

Lisa är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social. Hon vill lära...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Filmkväll!

Filmkväll!

9074 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken eller Gudfadern 3. Välj vettigt när det är filmkväll

 
När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8864 visningar

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam. När självkänslan förstör ens kärleksliv ring in.

 
Hjärtformad choklad till pojkvän

Hjärtformad choklad till pojkvän

7927 visningar

Hjärtformad choklad till pojkvän fungerar inte som födelsedagspresent. Köper du hjärtformad choklad till pojkvän så förvänta dig inget stort tillbaka

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar