KVALITETSSÄKRAD TJÄNST

0939-2000123  29.90 kr/min  

Ring vår hotline linje24 timmar om dygnet! Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

Hjärtformad choklad till pojkvän fungerar inte som födelsedagspresent. Köper du hjärtformad choklad till pojkvän så förvänta dig inget stort tillbaka

Hjärtformad choklad till pojkvän
Hjärtformad choklad till pojkvän

Snart fyller din pojkvän år och som vanligt krisar du för du vet att han inte uppskattar hjärtformad choklad och underkläder från Victorias Secret. Egentligen är det riktigt orättvist. Varför ska det vara så mycket svårare att köpa presenter till killar än vad det är att köpa presenter till snygga tjejer? 

För att, som din farfar sa, ”livet är inte rättvis, så sluta gnäll.”. Farfar har rätt, livet är inte rättvist. Fattiga blir fattigare och vaskar på sin höjd en varmkorv medan rika blir rikare och vaskar champagne. Trots denna tragiska världsutveckling är det viktigt att vi försöker hålla vårt humör uppe och inte grotta ner oss i allt för mycket depprock från åttiotalet. 

Ett sätt att hålla fokus på det som är bra i livet är att fokusera på dem du älskar. Och vem älskar du mer än din pojkvän? Just det, ingen. (Om du inte är Kanye West förstås, då älskar du troligen dig själv mest). Därför tycker jag att du ska läsa igenom nedan lista på bra pojkvänspresenter, och handla något fint till pågen du gillar mest i världen. Har du lust att handla flera presenter går det självklart också bra.

Smycken. Jo. Man kan visst då köpa smycken till killar. Världens snyggaste smycken och (för de som har råd) egendesignade klockor, hittar du på humpart.se. Bra priser har den unge designern också.

En fotobok med bilder på dig och honom. Ja, din pojkvän kommer tycka det är gulligt, fram för allt om du är naken på en del av bilderna. Kvällar när han är mer sugen än pratsugen kan ni kolla igenom albumet tillsammans.

En radiostyrd helikopter. Jag vet inte varför killar vill ha det, men jag läste i King Magazine att det tydligen står högt upp på killars önskelista, så jag tänkte att jag skriver det här.

En massage. Antingen hos en manlig massör om han är hetero, hos en kvinnlig massör om han är homo, eller hos hans flickvän eller pojkvän, dvs. du. Om du också har lust att få massage, kan ni gå på spa tillsammans.

Manschettknappar med hans namn på. Ja, jag vet att du har hört det förr, men om du inte köpt det föregående år så kan du ju slå till på det nu.

Ett våffeljärn. Så att han kan göra nygräddade våfflor till er båda på söndags morgonen.

En sleevetatuering i form av en gnuggis. Passar bra om han har lust att göra en riktig tatuering, och du har lust att han inte gör en riktig tatuering.

Fifty shades of grey. För att han faktiskt är lite sugen på att läsa den själv, men skäms för mycket för att handla den.

Proteinpulver. Om han gymmar för att han alltid har behov av det, om han inte gymmar för att han ska inse att han borde.

Samtliga hajenfilmer. För att de är machorullar men också bra filmer som kommer uppskattas av er båda.

Att han ska få något de flesta män tycker om att få varje dag kl. 21 under ett helt år. Självklart ska detta återgäldas med att du får samma present nästa år när du blir ett år mindre ung. Passar extra bra när du är mer sugen än pratsugen.

Om du istället behöver tips på vad du kan köpa till din flickvän eller syster och vill få dessa tips från snygga tjejer och telefon-tjejer, så kan du ringa trevliga brudar här på heta linjen och få hjälp.

Välkommen att ringa våra tjejer för härliga samtal

MajaLedig
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

MaggieLedig
Ny! Maggie (35 år)

Maggie är en härlig dansk kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även...

EllenLedig
Ny! Ellen (18 år)

Ellen är en jättetrevlig tjej som älskar att prata i telefonen. Hon är kärleksfull och...

EmmaLedig
Emma (33 år)

Emma är en av nattens änglar som finns på myslinjen för att erbjuda dig en mysig och...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8967 visningar

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam. När självkänslan förstör ens kärleksliv ring in.

 
Filmkväll!

Filmkväll!

9153 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken eller Gudfadern 3. Välj vettigt när det är filmkväll

 
När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7649 visningar

När tjejen dumpat dig för Martin Björck vad gör du? När tjejen dumpat dig så ta hand om dig själv. Sitt inte och dega ihop där hemma

 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar