RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

0939-2000123  29.90 kr/min (18 år)  

Ring vår hotline linje24 timmar om dygnet! Mysiga härliga tele tjejer finns här för dig!

 

En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat attraherar många kvinnor. En man med glimten i ögat som har det unika "det", är det viktigaste för mig. Det är väldigt fint!


En man med glimten i ögat
En man med glimten i ögat

Jag är en glad kvinna som är singel och därmed finns det ett hav av män där ute som ser mig och som jag ser. Jag är kräsen och vet vad jag vill ha i en man, det är inte det viktigaste, men han måste ha "det" och då menar jag utseende, energi och utstrålning som kommer inifrån och ut.

Jag kommer att berätta om en sådan man, av alla ställen träffade jag honom på biblioteket. Jag skulle låna en bok om filosofi och satt en stund och tittade på böckerna, eftersom det var bara dumt att gå hem med hela den högen. Jag satt där i mina egna tankar och läste.

Jag märkte att någon satte sig ner på andra sidan bordet, men jag tittade inte upp. Jag är inte den som är mest social när jag sitter och koncentrerar mig. Då hör jag en röst som säger: "Ser att det finns fler människor som söker filosofer." Jag tittar upp och där sitter det en man. Han är några år äldre än mig, inte den sorten man hittar i hälsoklubben eller på en pub. En vanlig man, som förmodligen är hemma på kvällarna, går i skogen på söndagen och är i stugan när han har semester.

Ja, du kanske tror att försöket med kontakt misslyckades? Han hade de ljusaste grå ögon jag någonsin har sett. Han hade "det" som jag attraheras på, den där brinnande själen.

Jag svarade ja, jag skriver på ett projekt för jobbet, så jag behöver lite information och något att bygga det runt. Då är filosoferna något som kan vara grundmuren. Jag skrattade lite och han tittade på mig länge. Då säger han: "Då har du träffat rätt man, jag jobbar med filosofi och har många böcker hemma som du kanske vill titta på?"

Det tändes en gnista i hans blick och jag hörde mig själv tacka ja. Vi gick från biblioteket, jag hade ingen bok men en underbar man som verkligen väckte mig och fick mig att känna de berömda fjärilarna i magen.

Vi kom hem till hans lägenhet, en stor lägenhet fylld med böcker och kaos, men trevligt och rent. Det var en öppen planlösning så att jag kunde se den största sängen jag någonsin sett i en alkov. "Välkommen till min lilla värld av kaos och liv!” Jag tackade, jag ville röra honom, jag kunde inte tänka på filosofer, böcker eller något annat. Jag ville kyssa honom och jag ville att han skulle ta på mig.

Jag tänkte på hur man gör det här, bara ta några böcker och se nästa gång, eller försök att se om jag fick förföra honom. Jag satte sig på soffan och plockade upp en bok. Han satt bredvid mig. Jag lutade mig mot honom och vi läste lite. Sen la jag handen mot hans hand. Han vände sig och mötte min blick och jag drog efter andan.

Han såg att jag reagerade. Han böjde sig framåt och kysste mig. Kyssen var som ett spjut. Han började kyssa mig överallt. Efter en lång mysig stund var jag tvungen att gå hem. Då säger han: "Det kanske inte är filosofin du hade i åtanke, men ta med boken så träffas vi igen för nästa lektion."

Jag skrattade och sa att det ville jag mer än gärna. Så kvinnor, titta inte på kroppen, titta in i männens ögon, det är där man ser om de har det berömda "det" som kan ta en till himlen på mer än ett sätt.

Lär dig mer om En man med glimten i ögat. Ring till:

MarlenLedig Marlen (31 år)

Vill du lära känna en norsk ung kvinna som har aptit på livet. Hon är en person som du...

MaritLedigNy! Marit (25 år)

Marit är en kvinna med hjärtat på rätt ställe. Hon är rolig och social, vill att alla...

ElsaLedig Elsa (38 år)

Nu har du hittat till Elsa som är en pratglad kvinna som älskar att prata om allt...

MajaLedig Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

 
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar