En man med glimten i ögat

En man med glimten i ögat attraherar många kvinnor. Den man som har unika "det", är det viktigaste för mig

En man med glimten i ögat
En man med glimten i ögat

Jag är en glad kvinna som är singel och därmed finns det ett hav av män där ute som ser mig och som jag ser. Jag är kräsen och vet vad jag vill ha i en man, det är inte det viktigaste, men han måste ha "det" och då menar jag utseende, energi och utstrålning som kommer inifrån och ut. En man med glimten i ögat.

Jag kommer att berätta om en sådan man, en man med glimten i ögat, av alla ställen träffade jag honom på biblioteket. Jag skulle låna en bok om filosofi och satt en stund och tittade på böckerna, eftersom det var bara dumt att gå hem med hela den högen. Jag satt där i mina egna tankar och läste.

Jag märkte att någon satte sig ner på andra sidan bordet, men jag tittade inte upp. Jag är inte den som är mest social när jag sitter och koncentrerar mig. Då hör jag en röst som säger: "Ser att det finns fler människor som söker filosofer." Jag tittar upp och där sitter det en man. Han är några år äldre än mig, inte den sorten man hittar i hälsoklubben eller på en pub. En vanlig man, som förmodligen är hemma på kvällarna, går i skogen på söndagen och är i stugan när han har semester.

Ja, du kanske tror att försöket med kontakt misslyckades? Han hade de ljusaste grå ögon jag någonsin har sett. Han hade "det" som jag attraheras på, den där brinnande själen. En man i min smak, en man med glimten i ögat.

Jag svarade ja, jag skriver på ett projekt för jobbet, så jag behöver lite information och något att bygga det runt. Då är filosoferna något som kan vara grundmuren. Jag skrattade lite och han tittade på mig länge. Då säger han: "Då har du träffat rätt man, jag jobbar med filosofi och har många böcker hemma som du kanske vill titta på?"

Det tändes en gnista i hans blick och jag hörde mig själv tacka ja. Vi gick från biblioteket, jag hade ingen bok men en underbar man som verkligen väckte mig och fick mig att känna de berömda fjärilarna i magen.

Vi kom hem till hans lägenhet, en stor lägenhet fylld med böcker och kaos, men trevligt och rent. Det var en öppen planlösning så att jag kunde se den största sängen jag någonsin sett i en alkov. "Välkommen till min lilla värld av kaos och liv.” Jag tackade, jag ville röra honom, jag kunde inte tänka på filosofer, böcker eller något annat. Jag ville kyssa honom och jag ville att han skulle ta på mig.

Jag tänkte på hur man gör det här, bara ta några böcker och se nästa gång, eller försök att se om jag fick förföra honom. Jag satte sig på soffan och plockade upp en bok. Han satt bredvid mig. Jag lutade mig mot honom och vi läste lite. Sen la jag handen mot hans hand. Han vände sig och mötte min blick och jag drog efter andan.

Han såg att jag reagerade. Han böjde sig framåt och kysste mig. Kyssen var som ett spjut. Han började kyssa mig överallt. Efter en lång mysig stund var jag tvungen att gå hem. Då säger han: "Det kanske inte är filosofin du hade i åtanke, men ta med boken så träffas vi igen för nästa lektion."

Jag skrattade och sa att det ville jag mer än gärna. Så kvinnor, titta inte på kroppen, titta in i männens ögon, det är där man ser om de har det berömda "det" som kan ta en till himlen på mer än ett sätt.

 
 

MajaLEDIG
Maja (23 år)

Det här är Maja, hon är en tuff brud som flyttat till Sverige för att studera. Hon är...

EmmaLEDIG
Emma (33 år)

Emma är en av nattens änglar som finns på myslinjen för att erbjuda dig en mysig och...

LailaJOBBAR INTE
Laila (44 år)

Skulle du vilja ringa en tjej som Laila? En pratglad kvinna från Norr hittar du...

AgnetaJOBBAR INTE
Agneta (45 år)

Agneta är en kvinna med stor aptit på livet. Hon är omtänksam och henne kan du prata...

Härliga noveller

Heta linjen 24

Heta linjen 24

Är det kanske dags att testa att ringa heta linjen 24 eller kanske vill du istället ringa tjejerna på den här...
 
Dejt

Dejt

Är det dags för dejt? Slappna av och stressa inte. Ni kommer säkerligen få en riktigt härlig dejt...
 
Bonden och hans välutrustade lada

Bonden och hans välutrustade lada

Läs om hur min träff med bonden och hans välutrustade lada gick till. Du har väl hört frasen "en runda i...
 
När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv

När självkänslan förstör ens kärleksliv. Är du kille och aldrig haft en partner? Du är inte ensam, vi finns här för...
 
 
 
 
0939-2000123

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer

_